Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
Dannyk 2009-10-07, 7:46
dobre
Zgłoś
erniii 2009-10-07, 8:31
"poprosze piwo z lodem" Rozumiem ze mialo w tym wypadku sluzyc jako gra slowna, ale to gdzies sprzedaja piwo z lodem? :o takim prawdziwym z wody ;>
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 11:10
No wiesz, z kupnem takiego może być problem, ale mnie już zdarzyło się pomylić w domu i otworzyć piwo z szafki, zamiast lodówki. Przecież ciepłego pić nie będę, a zamknąć nie ma jak (puszki)
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 11:32
erniii, ja kiedyś poprosiłem o piwo z lodówki i dostałem zamorozne piwo w puszce ahaha
Zgłoś
nicramnet 2009-10-07, 11:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 12:01
a moja koleżanka na kacu chciała kupić w wakacje kiełbasę.
Weszła i powiedziała:
"poproszę kiełbałek kawasy"
Zgłoś
Shigekuni 2009-10-07, 13:12
Piwo z lodem... A gdyby tak piwo z SUCHYM lodem?
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 13:33
Raz w sklepie poprosiłem o "loda na miejscu", dopiero wychodząc załapałem
Zgłoś
marna 2009-10-07, 14:09
kaloryferer napisał/a:

Raz w sklepie poprosiłem o "loda na miejscu", dopiero wychodząc załapałem

bystrzacha ale jeśli ekspedientka idąc w imię myśli "nasz klient nasz pan" wykonała o co poprosiłeś to nic dziwnego że ocknąłeś się dopiero po wszystkim
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 14:58
stały dowcip klientó McDonald's to "lody dziś robi kolega czy koleżanka?"... słyszy się to średnio 6 razy w ciągu ośmiogodzinnej zmiany i kżdy gość myśli, że jest zabawny i że on pierwszy to wymyslił
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 16:54
Martina, musisz na to wymyślić jakąś ciętą ripostę i w końcu przestaną
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:19
jeden przestanie, przyjdzie następny i tak do usranej śmierci. trzebaby sobie na czole napisać tę ripostę ewentualną chyba ;P
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:27 1
Martina Mistrzyni Ciętej Riposty poleca:

Zgłoś
konto usunięte 2009-10-07, 17:32
Agaliarept, chyba sobie to wydrukuję i przypnę do koszulki
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem