Ciekawe gdzie spadł.
Do nieba, przecież widać że spadł w stronę światła
kilkanascie
podpis użytkownika
forza nostra leggeKażdy szanujący się fizyk wie że wymiarów jest co najmniej
kilkanascie
Odezwał się "szanujący fizyk"

Halman
Hal,powiedz mi proszę.
Co było bodźcem,do zmiany końcówki w twoim Nicku?
Dodałeś -man- żeby zaznaczyć coś?Czy k🤬a o co Ci poszło?
Poprzednio luknołem tylko i wiedziałem że to Ty.A teraz muszę sprawdzać czy Ty to TY.Jakoś mi nie pasuje.
Nie kojarzyłeś mi się jako (osoba,kobieta,mężczyzna czy jaką Ty tam masz płeć ) tylko jako Bezosobowa Część tego portalu.
Mam wc🤬j dobrą i wybujałą wyobraźnie.Potrafię wyobrazić sobie nieomal wszystko.-Dużo czytam, c🤬j czytałem

A teraz po dodaniu tego j🤬ego MAN,w moim umyśle powstała postać jakiegoś gościa.

I mój umysł zaczyna kreować k🤬a jakiegoś faceta. A przeglądając treści tu zamieszczane ,to można sobie wyobrazić wiele.
Wk🤬iony jestem na ciebie,za tego man-a.
Dawno już miałem o to zapytać,ale jakoś tak .... K🤬a sam nie wiem co o tym myśleć?

powiadasz że dużo czytasz? klucz do odpowiedzi tkwi w powieści 3001 Odyseja kosmiczna. Nie ma przypadków.

Hal,powiedz mi proszę.
Poprzednio luknołem tylko i wiedziałem że to Ty.A teraz muszę sprawdzać czy Ty to TY.Jakoś mi nie pasuje.
Nie kojarzyłeś mi się jako (osoba,kobieta,mężczyzna czy jaką Ty tam masz płeć ) tylko jako Bezosobowa Część tego portalu.
Mam wc🤬j dobrą i wybujałą wyobraźnie.Potrafię wyobrazić sobie nieomal wszystko.-Dużo czytam, c🤬j czytałem
A teraz po dodaniu tego j🤬ego MAN,w moim umyśle powstała postać jakiegoś gościa.
I mój umysł zaczyna kreować k🤬a jakiegoś faceta. A przeglądając treści tu zamieszczane ,to można sobie wyobrazić wiele.
Dawno już miałem o to zapytać,ale jakoś tak .... K🤬a sam nie wiem co o tym myśleć?
Tak że tego...

Hal,powiedz mi proszę.
Frank Poole wyrusza na Europę, gdzie kontaktuje się z Halmanem, istotą złożoną z dawnych towarzyszy ze statku Discovery Davida Bowmana i HALA
powiadasz że dużo czytasz? klucz do odpowiedzi tkwi w powieści 3001 Odyseja kosmiczna. Nie ma przypadków.
Niech zacznie od początku albo chociaż od 2061, a od siebie poleciłbym też Spotkanie z Ramą czy tam z oumuamua

Niech zacznie od początku albo chociaż od 2061, a od siebie poleciłbym też czy tam z oumuamua
przez tą j🤬ą oumuamua miałem jednoznaczne skojarzenia z "Ramą"