Jako że moja babcia dość często opowiada mi o swoim dzieciństwie i życiu przed, czy zaraz po II Wojnie Światowej, postanowiłem się jedną z tych opowieści z wami podzielić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za babcię Antosię zawsze piwo!
konto usunięte
2013-09-01, 18:26
Oby żyła 150 lat!
szkoda że można postawić tylko 1 piwo,gdybym mógł postawił bym cała kratę.
Wspaniały pomysł żeby nagrywać wspomnienia naszych babć, dziadków, rodziców. Gorąco wszystkich do tego namawiam. Tylko od nich możemy poznać prawdziwą historię i tylko w ten sposób możemy stworzyć prawdziwą encyklopedię wiedzy o czasach minionych.
konto usunięte
2013-09-01, 18:43
konto usunięte
2013-09-01, 19:31
Widzę, że "poliaki" sobie ciężko i wytrwale zapracowali na swój los. Odwieczne gnębienie ludności ukraińskiej przez polskich panów musiało się zemścić. Babcia oczywiście temu nie była winna, za swój los powinna podziękować m.in. władzom sanacyjnym.
konto usunięte
2013-09-01, 22:20
konto usunięte
2013-09-01, 22:27
Nasi dziadkowie więcej nauczą nas o II wojnie światowej niż jakikolwiek belfer! Bro jak stąd do tamtą leci!
Troche przynudza ta Twoja babcia...
@up
Wyjdź....
Z zaciekawieniem przesłuchałem

Oczywiście stawiam piwo!
Tym co nie słyszą dobrze tej Pani >> polecam słuchawki, słychać wszystko