👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę, że stojąc przy barze, w środku nocy, byłbym ogarnięty w stopniu zbliżonym do prezentowanego
Powinni zmienić nazwę na "Внимание"

35i napisał/a:
Coraz mocniejsze te achtungi.
żmij napisał/a:
Myślę, że stojąc przy barze, w środku nocy, byłbym ogarnięty w stopniu zbliżonym do prezentowanego
Czyli jakie bananowe? Nie znamy twojego dialektu.

- Czy jest sok pomarańczowy?
- Nie ma!
- A jaki jest?
- Granat!
- Nie ma!
- A jaki jest?
- Granat!
"typy przy barze super ogarnięci..." myśleli że bila ze stołu wypadła i gdzieś to mieli

Yolanda napisał/a:
Внимание
Proszszsz...
translate.google.pl/?hl=pl&sl=auto&tl=pl&text=%D0%92%D0%BD...
żmij napisał/a:
Proszszsz...
Widocznie u Yolandy wszystko sprowadza się do banana.

I c🤬j odłamkami po jajcach tak zainteresowani byli wyrwaniem tego łączona za barem
Pozdrowienia z Saint quentin, az mi sie honor nade wszystko przypomnial super film jak ktos nie ogladal.
Daję piwo! Filmiki, na których grupa ludzi ginie zawsze cieszy oko bo jest to redukcja liczby ludzkiego śmiecia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie