Głupia baba, ale ONR jest mocno klerykalny więc pewnie po prostu broni swojej kościółkowości.
C🤬j tam, że ONR i lewak się spotkali ale to jak się głos mu łamał i prawie się popłakał było kuriozalne.
Do rady o zakupie chusteczek to poleciłbym mu jeszcze aby sobie podpaski dokupił.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Do rady o zakupie chusteczek to poleciłbym mu jeszcze aby sobie podpaski dokupił.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
jeszcze trochę zamiast liści będą wisieć orn-nowcy i pisowcy!
zresztą wali mnie to kto będzie wisiał od 12 lat mam to w D
ważne że mogę pośmiać się z idiotów
Jaki klasyczny ból dupy
I na koniec bezradne dziecko pokazało środkowy paluszek ahahhaha. Wróci pewnie domu jako męczennik i bohater.

pepinio71 napisał/a:
jeszcze trochę zamiast liści będą wisieć orn-nowcy i pisowcy!
Wisieć to będą lewackie i kodziarskie c🤬ki takie jak ten na filmie. Oni to mogą się popłakać najwyżej.

peether napisał/a:
Wisieć to będą lewackie i kodziarskie c🤬ki takie jak ten na filmie. Oni to mogą się popłakać najwyżej.
Nisko se stawiasz poprzeczkę cioto, staruszki z kodu albo lewackie c🤬ki

Kolejne hasło antify to refundacja kredy i chusteczek, bo te c🤬ki mogą co najwyżej popłakać w kącie i zabazgrać chodnik. Co za czasy nastały, że lewaków masakrują nawet mohery, ho ho ho...
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!

Takie zamieszanie się dzieje w tej Polsce teraz, że już nie wiem, kto jest lewak, a kto nie lewak...
Lewackie p🤬deczki boli to strasznie
Ogólnie teraz coś lewica ma do zaoferowania prócz straszenia "powrotem faszyzmu czy nazizmu"?