Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Poradnik blacharza amatora
konto usunięte • 2015-02-09, 22:58
Witajcie

Jakiś czas temu poruszenie zrobił filmik kolesia"naprawiającego" opla corsę.
Wiadomo nie każdego stać na salonówkę i trzeba sobie radzić.
Postanowiłem nagrać wam filmik instruktażowy jak zrobić blacharkę w miarę sensownie.
Jeżeli Wam się spodoba mogę nagrać kolejne, bo naprawa samochodów to temat rzeka.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nashi 2015-02-10, 17:59
Vladimir napisał/a:

@skmazin
Mama jest na pewno z Ciebie dumna. Człowiek kilka razy powtarzał że nie jest profesjonalnym blacharzem, i myślę że osoby które odstawiają do niego auta do roboty wiedzą na co się zgadzają i im to pasuje.

Nie moja broszka kto mu oddaje auto do roboty i co im pasuje, ale skoro gość robi poradnik, to jakiekolwiek podstawy musi znać. Niestety spawanie na zakładkę w blacharce samochodowej jest niedopuszczalne i z takimi poradami ludzie narobią sobie jeszcze większych szkód.

Do autora: doceniam zapał i piwko wędruje za chęci, ale jeszcze sporo nauki przed Tobą, zanim będziesz mógł się określić dobrym amatorskim garażowym blacharzem. Powodzenia
Zgłoś
tranzystor 2015-02-10, 18:52
No i znośnie zrobione, wspawane reperaturki. A nie rzeźba ze szpachli.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 19:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 19:29 2
Nashi napisał/a:

Nie moja broszka kto mu oddaje auto do roboty i co im pasuje, ale skoro gość robi poradnik, to jakiekolwiek podstawy musi znać. Niestety spawanie na zakładkę w blacharce samochodowej jest niedopuszczalne i z takimi poradami ludzie narobią sobie jeszcze większych szkód.

Do autora: doceniam zapał i piwko wędruje za chęci, ale jeszcze sporo nauki przed Tobą, zanim będziesz mógł się określić dobrym amatorskim garażowym blacharzem. Powodzenia

Szanowny Panie przecież widać na filmiku ewidentnie,że spawam do czoła na styk, chyba z 5 minut o tym mówię
Zgłoś
Perel 2015-02-10, 21:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rogero 2015-02-11, 14:17
Filmik zajebisty !
Piwo za:
- psa
- cycek 16 latki
- fachurę i zajebistość podejscia do tematu

Oby wiecej takich ludzi, którzy pomagają a nie swoim cebulactwem wychodzą zalożenia, że ktoś im pracę może zabrać.
Jestem spawaczem z wykształcenia, ale latam jako kierowca zawodowy i dobrze jest wrócić do domu i obejrzeć faceta, który na luzie klepie blachę. Pozdro !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem