👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koolowsky napisał/a:
Na YT niby jest a nie ma
"Jak dobrze szyszki" Dobre promo
... "jak dobrze jabłko"

Oho, trzeba dzwonić po zapasy, żeby się przypadkiem na niedzielę wieczór nie skończyło.
Tytuł mówi sam za siebie.. Zresztą jedyne co w tym wszystkim jest niejasne to ilość dropsów jakich trzeba zjeść żeby wszystko połączyło się w jedną całość.. Na początku myślałem że wystarczy browarek. Po czwartym wnioskuje że to jednak nie takie proste i jeśli kolejny nie pomoże to podaję się i proponuje by kolejne osoby spróbowały min. z ziołem, grzybami czy kwasem. Chętnie poczytam najciekawsze propozycje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie