👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że jeszcze nikt nie wspomniał, czym określano ciotę w zamierzchłych czasach.
Czarownicę, wiedźmę.
Czarownicę, wiedźmę.

@adamZ🤬b <---- Ciężko znaleźć drugiego użytkownika sodola, którego nick tak dobrze by go opisywał.

Na mojej wsi mieszka rodzina o nazwisku Ciota,ale nikt się z nich nie śmieje,bo 5 braci jak king kongi wychowani na gospodarce i lubią dać w caban.
Ponadto w mojej wsi mieszka jeszcze facet o nazwisku Fiut i rodzina o nazwisku Pupa.
kiedyś tatko mi opowiadał jak chodził po wsi żart,że przychodzi na randkę Fiut do Pupy,a tam Ciota. heheh
Ps. Mam nadzieje,że tego nie czytają
Ponadto w mojej wsi mieszka jeszcze facet o nazwisku Fiut i rodzina o nazwisku Pupa.
kiedyś tatko mi opowiadał jak chodził po wsi żart,że przychodzi na randkę Fiut do Pupy,a tam Ciota. heheh
Ps. Mam nadzieje,że tego nie czytają

tomilol napisał/a:
Z tym nazwiskiem to w szkole nie miał życia.
Da sie żyć z nazwiskiem Jeger

Cytat:
Niefortunne nazwisko
jakby wygrał to by było niefortunne, a tak przegrał Ciota
czy tylko ja zauważyłem w ostatniej sekundzie ten paluszek świntuszek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie