mała kompilacja
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:30
Bez kitu, błędy w sumie mało śmieszne ale w połączeniu z komentarzami śmiałem się prawie przez cały filmik
szkoda że nie ma tego co przytrafiło mi się dziś rano w skyrim: zwiedzam okolice podziwiam textury itd nagle nadlatuje smok ... i staje mi na głowie potem przeteleportowało mnie na smoka ten z kolei poleciał w p🤬du a ja z 100 metrów nad ziemią wpadłem do rzeki z końcówką HP gdzie dobił mnie gigant!
pobijcie to
pobijcie to
Skyrim jak zwykle bezkonkurencyjny. Podobnie ubawił mnie tylko wspomniany wcześniej Gothic 3.
Ja nie wiem. Mnie jakoś nigdy jeszcze takie rarytasy nie zaszczyciły. Może to dla tego że nie gram 25 godzin na dobę.
san andreas to było to
teleporty podwodne , znikające pojazdy , ludzie którzy wskakują do wody , samolot który sam wybucha w powietrzu, policjanci którzy pojawiają się znikąd , wybuchające auto na drodze , ludzie którzy wskakują do wody i robią sobie zdjęcie , wejścia do budynków przenikalne drzewa domy, szybkie hamowanie pierwszego auta w korku , itd
teleporty podwodne , znikające pojazdy , ludzie którzy wskakują do wody , samolot który sam wybucha w powietrzu, policjanci którzy pojawiają się znikąd , wybuchające auto na drodze , ludzie którzy wskakują do wody i robią sobie zdjęcie , wejścia do budynków przenikalne drzewa domy, szybkie hamowanie pierwszego auta w korku , itd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie