Się ciśnie na usta:
Zresztą miałem kolegę, którego wychowywała babcia i miał zrypane życie. Taki zniewieściały itp... Odżył jak mu zmarła...
Zresztą miałem kolegę, którego wychowywała babcia i miał zrypane życie. Taki zniewieściały itp... Odżył jak mu zmarła...

Nie ma to jak wrzucać na neta film, na którym jest ktos z naszej rodziny... Pogratuluj babci, bedzie gwiazda

pewnie tej starej k🤬ie c🤬a się odezwała po tylu latach, szlag ją trafia bo rydzyk nie pozwolił.
zap🤬lił bym z 3 razy w szczene to by k🤬a ryja pod biedronką szukała

zap🤬lił bym z 3 razy w szczene to by k🤬a ryja pod biedronką szukała
jak pokazał jej fragment, gdzie wali kolesiowi konia i ją odrzuca od spermy na drzwi, to rzeczywiście nic zboczonego, niech sobie to obejrzy jeszcze z rodzicami i młodszą siostrą...

i cały czas ten sam irytujący wyraz twarzy.. jakie to wk🤬iające...

Dziadek musi mieć ciężkie życie.
A gimbusowi się należy karny rok w gimnazjum za taki film. Jak się przestraszył że mu laptopa zepsuje, nie miałby na czym w Tibię grać.
A gimbusowi się należy karny rok w gimnazjum za taki film. Jak się przestraszył że mu laptopa zepsuje, nie miałby na czym w Tibię grać.

Achajka napisał/a:
jak pokazał jej fragment, gdzie wali kolesiowi konia i ją odrzuca od spermy na drzwi, to rzeczywiście nic zboczonego, niech sobie to obejrzy jeszcze z rodzicami i młodszą siostrą...
czyli twoi starzy już po edukacji ma się rozumieć?

ja mam fajną
pozdro babcia!
(też pewnie ogląda sadistica)

(też pewnie ogląda sadistica)

vanSlovic napisał/a:
Się ciśnie na usta:
c🤬j do tego filmiku ma ta piosenka?