Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:22
konto usunięte 2012-03-24, 11:47 9
Dawno tutaj nie było równie mocnego kawału. Piwo poszło
Zgłoś
Buhaj123 2012-03-24, 12:36
No super rasistowski kawał... zniszyć wszystkich murzynów... rasisci beda naspępni po nich do zbierania bawełny jak ich zabraknie...
Zgłoś
Anders Breivik 2012-03-24, 12:42 5
@up rasizm by wygrał, gdybyśmy się z niego nie potrafili śmiać
Nie mam nic do normalnych obcokrajowców/kolorowych, ale nie nawidzę zwierząt które emigrują do jakiegoś kraju, nie asymilują się ze społeczeństwem, kasę z socjala mają i jeszcze rękę podnoszą na utrzymujących ich obywateli kraju, przy okazji często kradną itd.
Zgłoś
Giorgio69 2012-03-24, 15:18 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
andyq 2012-03-24, 15:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Srasłkasz 2012-03-24, 15:47 1
dobry kawał! na poziomie
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 15:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 15:51 1
Ile czasu potrzebuje murzynka by zrobić kupę?
9 miesięcy
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 16:11 1
tupolej napisał/a:

@up rasizm by wygrał, gdybyśmy się z niego nie potrafili śmiać
Nie mam nic do normalnych obcokrajowców/kolorowych, ale nie nawidzę zwierząt które emigrują do jakiegoś kraju, nie asymilują się ze społeczeństwem, kasę z socjala mają i jeszcze rękę podnoszą na utrzymujących ich obywateli kraju, przy okazji często kradną itd.

Mówisz o Polakach? Zwierzęta, bez języka, agresywne wulgarne, tępe...opis pasuje jak ulał.

Swoją drogą 'kawał' wyjątkowo debilny...nie wiem co za bydło ma z tego radochę.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-03-24, 17:06 1
Zgłoś
Anders Breivik 2012-03-24, 17:07
@up
znam szwabski, angielski, i jak jadę za granicę to jako turysta, a jak bym miał osiedlić się za granicą to na pewno nie zakładał bym kołchozu jak brudni z niemiec/anglii/francji
Zgłoś
Gandalf8 2012-03-24, 17:23
Bo zly_wrecz_okropny pewnie jest polakiem i mowi o sobie i rodzinie, ktora mu dala taki swiatopoglad. Bo o ile jest sporo takich 'ludzi' jak opisuje nie nalezy okreslac wszystkich jednakowo. Rasizm rodzi sie przez stereotypy i zwiazany jest z nienawiscia a nawet najbardziej hardcorowe kawaly nadal pozostajsa kawalami, a ta strona jest przeznaczona wlasnie do wrzucania takich tekstow, filmikow i obrazkow- HARDCOROWYCH. Jesli komus to nie odpowiada powinien wchodzic na inne strony. Wybor jest duzy
Zgłoś
Mom and Death 2012-03-24, 19:37
o ja p.... taaaahahahahahaha, zniszczyło mnie to.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 19:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem