Ja też oglądałem kiedyś poród, tylko bardziej wymyślny. Kleszczowy.

zielak300 napisał/a:
ładny chłopak ten z laptopem <3
Co ty k🤬a poj🤬y jakiś jesteś? Pedał p🤬lony.
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Bananek
dżizas, mam nadzieję, że nie będę tak reagował... trzymajcie kciuki, żona rodzi w przyszłym tygodniu...
Sadistic liczy na pempkowe
dżizas, mam nadzieję, że nie będę tak reagował... trzymajcie kciuki, żona rodzi w przyszłym tygodniu...
Sadistic liczy na pempkowe

Bananek napisał/a:
Może być ciężko. Gimnazjalistki mają jeszcze wąskie miednice

Byłem przy porodzie, nie tak dawno temu. Starałem sie nie lampić w rozwarcie, bo bałem się że dostane jakiejś schizy i nie bede potem chciał rźnąć swojej baby. Ale jak pielęgniarka powiedziała, że wyłazi głowa to sie nie mogłem powstrzymać.
powiem tak, nie jest tak źle, a te krzywiące się cioty nie oddają tego co się dzieje. Jest taka masakra, że nie ma czasu na jakiejś własne przemyślenia estetyczne.
Generalnie najobrzydliwsze jest łożysko, jak martwa meduza wyłowiona z beczki z ropą.
powiem tak, nie jest tak źle, a te krzywiące się cioty nie oddają tego co się dzieje. Jest taka masakra, że nie ma czasu na jakiejś własne przemyślenia estetyczne.
Generalnie najobrzydliwsze jest łożysko, jak martwa meduza wyłowiona z beczki z ropą.

up
moja żona rodzi w kwietniu i jak do dzisiaj to spoko, myślałem, że bułka z masłem taki poród (oczywiście będę przy wszyskim), ale po Twojej historii z łożyskiem to k🤬a nie wiem czy nie wymięknę
moja żona rodzi w kwietniu i jak do dzisiaj to spoko, myślałem, że bułka z masłem taki poród (oczywiście będę przy wszyskim), ale po Twojej historii z łożyskiem to k🤬a nie wiem czy nie wymięknę