Bridgwater88 napisał/a:
dajcie link do tego filmiku k🤬a !
Zapytaj mamy, może tata nagrywał lub zareagował podobnie i wyszedł

dżizas, mam nadzieję, że nie będę tak reagował... trzymajcie kciuki, żona rodzi w przyszłym tygodniu...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
teken, czyli mówisz że połączenie kał-pysk to u Ciebie standard i już Cie to nie rusza ?
tak, tak kradzione ale prawdziwe
podpis użytkownika
Jeżeli myślisz, że napisałem coś głupiego to nie czujesz sarkazmu
tak, tak kradzione ale prawdziwe

@up Może nie standard ale po kilkukrotnym przeglądzie harda, chyba byłbym zdolny nawet op🤬lić sobie obiadek oglądając 2girls 1 cup...
R🤬ać to by wszyscy chcieli

Co to ma k🤬a być, zachowuja sie jak cioty by zyskać troche sławy dla swego kanału na yt.
Oglądając samemu nikt by nie robił żadnych dziwnych mord i nikt by nie miał problemów ze zjedzeniem czegoś.
Oglądając samemu nikt by nie robił żadnych dziwnych mord i nikt by nie miał problemów ze zjedzeniem czegoś.

oj tam oj tam .... to jest sadol a nie p🤬du p🤬du...... byłem przy porodzie i polecam na żywo :] bo to gruba akcja jest
nie można przegapić takich rzeczy w tym naszym krótkim mizernym h🤬jawartym istnieniu

Już ku**a widzę jak ich żona/dziewczyna będzie rodzić, a oni będą przy porodzie. Zobaczą główkę i będzie OOOOOOOOOOOOOOOO.
Bananek napisał/a:
dżizas, mam nadzieję, że nie będę tak reagował... trzymajcie kciuki, żona rodzi w przyszłym tygodniu...
Może to będzie alien ?

Raczej przeszły ADMIN sadosława...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...