Też w spowolnieniu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
I tak nie da się zastrzelić kogoś w wodzie z broni. No chyba, że przyłoży się broń bezpośrednio do ciała. A tak to wystarczy odpłynąć mniej więcej na 10 metrów i nic się nie stanie. Nie wiem jak w przypadku karabinów snajperskich.
Czy żaden ze "specjalistów" nie zwrócił uwagi, że to nie AK-47 tylko AK-74?? I nie pierdzielcie mi tu, że "nie ma różnicy"... chodzi fakt rozpoznawania oręża...
delpozzo napisał/a:
Ehhh. To nie jest AK47. Tylko AKM.
To nie może być AKM tylko AK 74. Lufa AKM na wylocie jest ukośnie ścięta by możliwe byłoby absorbowanie odrzutu tego karabinu. Jak mozna zauważyć karabin pokazany na tym filmie posiada ulepszony ograniczacz odrzutu które posiadają jedynie karabiny bazujące na AK74. Do tego kolba tego karabinu przypomina mi tę z AK74
Jest to Saiga ileśtam, akm w odświeżonej stylistyce i kolbą od AK-74M. @UP ale wiesz że AKM ma gwint 14mm pod urządzeniem wylotowym?
Cytat:
To nie może być AKM tylko AK 74.
Cytat:
Jest to Saiga ileśtam
To jest Arsenal SLR-107. Taki jak na stronie dystrybutora :http://www.arsenalinc.com/usa/SLR-107F.html
Dokładnie taki jak na zdjęciu nr 4. Jedynie ojciec autora filmu założył sobie tłumik płomienia od innego producenta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie