👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Auta rodzinne? Tym typowy Wiesław dojeżdża do pracy w wykończeniówce.
Porównywać Volvo do Opla to jak porównywać Mercedesa do Fiata 126p
1.Michal napisał/a:
Auta rodzinne? Tym typowy Wiesław dojeżdża do pracy w wykończeniówce.
A na niedzielę do kościółka i Biedronki picuje

na koniec jak sponiewierali przegranego, dosłownie masakra, jakie c🤬y

Patrzę już na te porównania za długo by coś nie rzucić... prawda jest taka, że teraz te samochody mieszczą się w magicznej granicy "za tysiaka" i można je śmiało katować.
Jedak mało kto zauważa, że tylko te auta można poddać takiej próbie. Heheszki, że ktoś Gulfem III jeździ do pracy, albo Astrą z 1,7 D od ISUZU kafle na remont łazienki. NO I CO ??? tanie, nie psuje się, generalka silnika za mniej niż opier&*(enie laski na Mokotowie i ciągle jeździ. Rzuć okiem że to Volvo jest strasznie katowane i dalej myka.
A teraz wejdź w i30 Twojego starego i zrób ten sam test co tutaj chłopaki ...
Jedak mało kto zauważa, że tylko te auta można poddać takiej próbie. Heheszki, że ktoś Gulfem III jeździ do pracy, albo Astrą z 1,7 D od ISUZU kafle na remont łazienki. NO I CO ??? tanie, nie psuje się, generalka silnika za mniej niż opier&*(enie laski na Mokotowie i ciągle jeździ. Rzuć okiem że to Volvo jest strasznie katowane i dalej myka.
A teraz wejdź w i30 Twojego starego i zrób ten sam test co tutaj chłopaki ...
co do 1.7 isuzu, miałem 100k nabiłem i złego słowa nie powiem. Ekonomiczne, szybkie i nigdy silnik się nie zepsuł mimo lania naprawdę gówna, zawieszenie to inna sprawa ale tanie jak barszcz z biedronki. Szkoda że już nie robią takich samochodów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie