Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:35
specjal01 2025-07-07, 17:47 27
Rykowisko niedługo. Po takich perfumach na pewno trafi się jakaś chętna łania.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-07-07, 19:26 21
specjal01 napisał/a:

teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
samiec jelenia śmierdzi w rykowisku jak nieboskie stworzenie
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..

rykowisko gdzieś od połowy września na całego ruszy
chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..
Zgłoś
Promyczek 2025-07-07, 20:16 4
Też tak robię, ale siusiak malutki i zrasza jeno łono
Zgłoś
konto usunięte 2025-07-07, 20:57 11
specjal01 napisał/a:

U ludzi też tak działa ? Może się oszczam i wyjdę na miasto
Zgłoś
Tomix666 2025-07-07, 21:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kumak3 2025-07-07, 21:20 1
Za dużo naoglądał się filmików z Indii 😆
Zgłoś
KobraPan 2025-07-07, 21:31 1
lysymisio6969 napisał/a:

chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..

Okazał się przed strzałem czy już po?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-07, 21:35 3
lysymisio6969 napisał/a:

teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
samiec jelenia śmierdzi w rykowisku jak nieboskie stworzenie
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..
rykowisko gdzieś od połowy września na całego ruszy

Kurła. Nie chwaliłeś się wcześniej że jesteś kłusownikiem. Teraz tylko czekać aż córkę z zięciem odjebiesz.
Zgłoś
PabloSkills 2025-07-07, 21:40 3
Klasyczny Rogacz. Im więcej się łania puszcza tym bardziej rosną mu rogi a jak długo nie bzyka to sperma mu nawet nosem cieknie.
Zgłoś
smc 2025-07-07, 21:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek 2025-07-07, 22:20 2
Zgłoś
lysymisio6969 2025-07-08, 0:20
Zgłoś
konto usunięte 2025-07-08, 0:44 14
Zgłoś
Tomix666 2025-07-08, 1:12 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem