Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
specjal01 2025-07-07, 17:47 27
Rykowisko niedługo. Po takich perfumach na pewno trafi się jakaś chętna łania.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-07-07, 19:26 21
specjal01 napisał/a:

teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
samiec jelenia śmierdzi w rykowisku jak nieboskie stworzenie
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..

rykowisko gdzieś od połowy września na całego ruszy
chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..
Zgłoś
Promyczek 2025-07-07, 20:16 4
Też tak robię, ale siusiak malutki i zrasza jeno łono
Zgłoś
MysteryMan 2025-07-07, 20:57 11
specjal01 napisał/a:

U ludzi też tak działa ? Może się oszczam i wyjdę na miasto
Zgłoś
Tomix666 2025-07-07, 21:20 5
Nie no, to że padają co chwilę rekordy temperatur, to całkowita norma. To, że szpitale chorób płuc mają po sufit pacjentów, to też całkowita norma. Uruchomić więcej palenia śmieciami i uwolnić stare dieselki. Będzie dobrze. A teraz cyk na produkcję czy tam magazyn, bo taka tempa, umysłowa k🤬a, tylko w takim miejscu może pracować. I to na najniższych stanowiskach.
Zgłoś
kumak3 2025-07-07, 21:20 1
Za dużo naoglądał się filmików z Indii 😆
Zgłoś
KobraPan 2025-07-07, 21:31 1
lysymisio6969 napisał/a:

chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..

Okazał się przed strzałem czy już po?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-07, 21:35 3
lysymisio6969 napisał/a:

teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
samiec jelenia śmierdzi w rykowisku jak nieboskie stworzenie
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..
rykowisko gdzieś od połowy września na całego ruszy

Kurła. Nie chwaliłeś się wcześniej że jesteś kłusownikiem. Teraz tylko czekać aż córkę z zięciem odjebiesz.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
PabloSkills 2025-07-07, 21:40 3
Klasyczny Rogacz. Im więcej się łania puszcza tym bardziej rosną mu rogi a jak długo nie bzyka to sperma mu nawet nosem cieknie.
Zgłoś
smc 2025-07-07, 21:51 3
lysymisio6969 napisał/a:

Por🤬ałeś?
Zgłoś
Stary_Pierwiastek 2025-07-07, 22:20 2
lysymisio6969 napisał/a:

Pozyskałeś go czy on ciebie?
Zgłoś
lysymisio6969 2025-07-08, 0:20
Stary_Pierwiastek napisał/a:

Pozyskałeś go czy on ciebie?

smc napisał/a:

Por🤬ałeś?

ten tego..
Zgłoś
Konto usunięte 2025-07-08, 0:44 14
Tomix666 napisał/a:

Nie no, to że padają co chwilę rekordy temperatur, to całkowita norma. To, że szpitale chorób płuc mają po sufit pacjentów, to też całkowita norma. Uruchomić więcej palenia śmieciami i uwolnić stare dieselki. Będzie dobrze. A teraz cyk na produkcję czy tam magazyn, bo taka tempa, umysłowa k🤬a, tylko w takim miejscu może pracować. I to na najniższych stanowiskach.

Nie obrażaj c🤬lu ludzi pracujących na produkcji czy magazynie.
Zgłoś
Tomix666 2025-07-08, 1:12 2
rysiu85 napisał/a:

Nie obrażaj c🤬lu ludzi pracujących na produkcji czy magazynie.

Podludzi. Ludzie nie pracują w takich miejscach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie