jak się takie gówna kupuje to się potem wszędzie ma problem
polskim fiatem by wjechał raz dwa
polskim fiatem by wjechał raz dwa

hhaha matoł k🤬a stać go na taki samochód to nie może sobie k🤬a kupić samolotu by go przewieść ?

W Polsce trzeba w takich samochodach z tak niskim zawieszeniem montowac koła od Moinster tracków
sie smiejecie, ja ze swoim autem miałem identyczny problem (mimo, że troszkę tansze), nie dośc, że jeździć sie nie da w Pl przez niskie zawieszenie, to i przewieźć nie da rady bo na lawete nie ma szans wjechac -.-

ferro napisał/a:
sie smiejecie, ja ze swoim autem miałem identyczny problem (mimo, że troszkę tansze), nie dośc, że jeździć sie nie da w Pl przez niskie zawieszenie, to i przewieźć nie da rady bo na lawete nie ma szans wjechac -.-
troszke tansze? wez nie porownuj ceny carrery gt z twoja astra z 94...
Czy oni k🤬a internetu nie mają? Gdyby obejrzeli podobne faile wiedzieliby, że tak za c🤬ja nie wolno i tak nie jest cacy.
Nie kumam po h..a oni go przewozili samochodem jak Gt moze sam pojechac bez kitu

ferro napisał/a:
Golf II ok 2k
Gwint do golfa II ok 2k
Prześwit identyczny

Wydech do GT ok 10k
Skoro nie widać różnicy to po c🤬j przepłacać.
Szczerze liczyłem, że wcześniej spadnie i ujebie pół przodu.
Edit:
@up po co ta cenzura? A bez "kit-u" raczej nie pojedzie.
lohan napisał/a:
troszke tansze? wez nie porownuj ceny carrery gt z twoja astra z 94...
nie oceniaj innych swoją miarą

to że Ty jeździsz stara astrą to nie znaczy, że ktoś nie może mieć lepszego auta od Ciebie, a pisząc 'troszkę' miałem na mysli kilka razy mniej a nie kilkadziesiąt..