Cytat:
kamil3303
Może ktoś mi powiedzieć po co oni to zrobili ?
bo są p🤬lonymi bezmózgowcami, protest przeciwko władzy - rozp🤬olmy komuś bogatemu auto bo nas boli dupa że takiego nie mamy.
Pala swoje domu swoje auta niszczą sobie chodniki rozbierają drogi z kostki , a jak cały ten foch się skończy , to okaże się że jest w k🤬ę gorzej niż było , bo teraz będzie trzeba nap🤬lać wozek w błocie i mieszkać w ziemiance .Zamiast zaatakować ludzi rządzących to niszczą mienie .
Totalna chołota - Putin niech ich za mordę trzyma bo inaczej rozleją się po Europie jak ciapata zaraz.

To Porsche wyglądało zbyt dyktatorsko-reżimowo. Po przeglądzie wygląda bardziej powstańczo.

I to jest właśnie ten poziom intelektu, kultury i rozwoju tej bandy p🤬lonych pajaców z Majdanu oraz całej maści narodowców śmigających po paradach, marszach. Berkut powinien wybić ich jak kaczki.
Bezmózg, leń i bezrobol nie ważne w jakim systemie, zawsze będzie jojczył, że mu źle a jak ktoś ma więcej od niego to jest c🤬jem, Żydem czy złodziejem.
Bezmózg, leń i bezrobol nie ważne w jakim systemie, zawsze będzie jojczył, że mu źle a jak ktoś ma więcej od niego to jest c🤬jem, Żydem czy złodziejem.

pop🤬lone bydlo, rozp🤬alajmy budynki, auta, rujnujmy kraj i dobytek innych bogatszych, zrobmy rewolucje
co za bezmozgi patol, nie dziwie sie, ze tak im zle, bo nie zasluguja na wiecej, j🤬e zwierzeta, cos jak polacy, co ja mowie jak cwszystkie plemiona slowianskie. wazne, zeby dobrze zjesc, zapic, zar🤬ac i sie polozyc. i tak do nastpenego dnia. swolocz j🤬a
co za bezmozgi patol, nie dziwie sie, ze tak im zle, bo nie zasluguja na wiecej, j🤬e zwierzeta, cos jak polacy, co ja mowie jak cwszystkie plemiona slowianskie. wazne, zeby dobrze zjesc, zapic, zar🤬ac i sie polozyc. i tak do nastpenego dnia. swolocz j🤬a
K🤬a nie macie żadnej wiedzy czyj to samochód, ale i tak do komentarzy to pierwsi. Ja też nie wiem czyje to auto, więc nie rzucam tekstem w stylu "zj🤬e bydło", czy "dobrze mu tak złodziejowi jednemu", ale podejrzewam, że na Ukrainie jest b. duże prawdopodobieństwo, iż właścicielem auta jest jakiś sk🤬iały bandyta, którego kojarzą ludzi niszczący ten samochód.