👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wepss napisał/a:
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
Większość tych dróg prowadzi po starych szlakach wytyczonych na potrzeby przemieszczania się wojska i innego transportu np. konnego.
JanJankowski napisał/a:
Prędkość ich zabiła. Dobrze, że znaprzecieka nie jechał inny pojazd bo zabiliby jeszcze kogoś. Musieli jechać minimum 150 km/h
Wstrząsające. Policzyłeś to z filmiku?

Potwierdzam droga tqm jest wąska, wyboista i kręta. Wiele razy tamtędy jechałem ale najgorzej jest w nocy jak debile dobijają do grubo ponad 100km/h i Ciebie wyprzedzają starym passatem.. W dzień względnie bezpieczna prędkość jak ktoś się śpieszy i ma sprawny technicznie samochód to max 90-100 km/h. W nocy lepiej pojechać wolniej i dotrzeć do domu w jednym kawałku..Na odcinkach z ograniczeniem do 40 nie radzę jechać szybciej niż 60
P.S Koleżanka świeżo po zdanym prawku wiozła grupę pijaków z koncertu tą drogą i jak zobaczyli jak jest obsrana i niepewnie prowadzi to chcieli wysiadać xD

Chyba lepiej jak zdychają na drzewach, a nie np. na boku samochodu spokojnej rodziny.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie