👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogłeś wziąć ten zacisk z piastą i kawałkiem felgi
Dobra kasa na Alledrogo by była

Wepss napisał/a:
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
No tak najlepiej debilu na środku pola 10 sztuk, bo potem sieje się fajnie i kombajnem pojedzie slalomem. Kolejny debil z warszafffki co myśli że mleko produkuje żabka.
Ogórek napisał/a:
To są stare drzewa a sadzone byly po to żeby koń który ciągnął furmankę mógł w cieniu ochłonąć przy robocie !!
Dokładnie
Wepss napisał/a:
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
Drzewa przy drodze sądził Napoleon żeby wosjka maszerowały w cieniu. Taka tradycja.
Jak się jedzie powolutku to drzewa są niegroźne.
możecie się cieszyć, że zginęli, oraz czuć wewnętrzną satysfakcję, nawet walić sobie do tego,
ale mnie wkórwiają te drzewa przy drogach, ile żyć zabrały, winnych lub niewinnych
ale mnie wkórwiają te drzewa przy drogach, ile żyć zabrały, winnych lub niewinnych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie