podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćpodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<pop🤬lić sobie na cb, popisać smsy, porozglądać się po falujących łąkach, zwalić konia swojemu chłopakowi i jeszcze kawkę sobie zaparzyć ale na patrzenie k🤬a przed siebie to już nie za bardzo.
I to jest j🤬a mentalność p🤬lonego c🤬ja za kierownicą tira.
Ktoś kto zarabia na życie jeżdżąc i pokonuje tysiące kilometrów miesięcznie powinien teoretycznie być najlepszym kierowcą na drodze... POWINIEN...
A tu taki k🤬a j🤬y złamas jedzie sobie mając wyj🤬e na wszystko.
Ma łeb 2 metry wyżej od kierowcy normalnego samochodu więc widzi więcej. Widzieć powinien z daleka, że samochody stoją ale k🤬a nie, głowa w dupie głęboko i leci sobie z pamięciówy bo wczoraj przecież tam nic nie stało to ma czas pop🤬lić sobie na cb, popisać smsy, porozglądać się po falujących łąkach, zwalić konia swojemu chłopakowi i jeszcze kawkę sobie zaparzyć ale na patrzenie k🤬a przed siebie to już nie za bardzo.
I tak zaraz się znajdzie z🤬b p🤬lący, że o c🤬j mi chodzi bo przecież "ogarnął" i po trawie poleciał a nie wj🤬 się w kolumnę stojących i widocznych z daleka aut.
To z góry ci odpowiem: dobry kierowca to nie taki co potrafi nie zabić kogoś i "jakoś wyjść" z takiej akcji tylko dobrym kierowcą jest ten, który nie dopuści do takiej sytuacji.
Kolejne Porsche na sadistic. I to mi się podoba! I co gdzie te komentarze typu "Co z tego że koni kupa jak kierowca dupa?"
No ale przyznaję się że choć sam mam Panamerę to nie ogarnąłbym takiej akcji jak na filmiku.
Kolejne Porsche na sadistic. I to mi się podoba! I co gdzie te komentarze typu "Co z tego że koni kupa jak kierowca dupa?"
No ale przyznaję się że choć sam mam Panamerę to nie ogarnąłbym takiej akcji jak na filmiku.
Dasz się przejechać?
Dasz się przejechać?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!