Nie wiem czy trafniej jest nazwać kierowcę odważnym czy głupim ale jedno jest pewne.. on ma Porshe, a ja nie.
Trzeba albo mieć jaja, albo być kompletnie bezmózgim, niemyślącym idiotą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-10-26, 13:18
Są emocje, są oktany, jest i piwerko!
hehe, ci na motorach nawet bez pasów
dziczek91 napisał/a:
Nie wiem czy trafniej jest nazwać kierowcę odważnym czy głupim
Ja bym to nazwał pasją. Oczywiście nie zagrażając przy tym innym uczestnikom ruchu
oglądając to nie wątpię w jego umiejętności, nie potrafiłbym prowadzić tak samochodu pewnie nawet w 10%, ale uważam go za debila, bo nie zdaje sobie chyba sprawy z tego, że popełniając jeden błąd może zabić przypadkową osobę, która była w złym miejscu o złym czasie...
konto usunięte
2011-10-26, 15:10
jak już to "Porsche" a nie "Porshe" cymbale
avenger1 napisał/a:
jak już to "Porsche" a nie "Porshe" cymbale
czemu tak niegrzecznie się odzywasz?
faktycznie, Porsche.. wybacz idioto
no, daliście sobie po razie i spokój
konto usunięte
2011-10-26, 17:13
Cytat:
dziczek91
oglądając to nie wątpię w jego umiejętności, nie potrafiłbym prowadzić tak samochodu pewnie nawet w 10%, ale uważam go za debila, bo nie zdaje sobie chyba sprawy z tego, że popełniając jeden błąd może zabić przypadkową osobę, która była w złym miejscu o złym czasie...
biorąc pod uwagę zbliżające się święta popadłem w zadumę ...
konto usunięte
2011-10-26, 17:21
Koleś mi Masse przypomina.
konto usunięte
2011-10-26, 17:23
2:42 koles po prawej na rowerze jedzie
Zrzuccie sie na takie porsze dla mnie to udowodnie ze tez tak umiem.
A i moze na harda cos sie znajdzie
konto usunięte
2011-10-26, 18:21