👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobrze, że to nie byli kibice z Krakowa, bo w kwestii maczet z Meksykańcami byłoby ciekawie

Admini dali ten żart na stronę fejsbuka, ale tego tematu na główną już nie dadzą ;x

@up - ke?
Na główną wchodzi się automatycznie po 20 piwach ("niedawno" podniesiono z 15 piw)
Na główną wchodzi się automatycznie po 20 piwach ("niedawno" podniesiono z 15 piw)
Media znowu kłamią: niezalezna.pl/44947-meksykanscy-zolnierze-ostrymi-narzedziami-zaatakow...
MsSalemone,
Przyjeżdzasz do Chorzowa, do apartamentu, wpada ekipa z Ruchu, i każą Ci sie obwąchiwać na kolanach, potem siedzisz w domu i piszesz brudy na necie?
Przyjeżdzasz do Chorzowa, do apartamentu, wpada ekipa z Ruchu, i każą Ci sie obwąchiwać na kolanach, potem siedzisz w domu i piszesz brudy na necie?
Jakoś dziwne że nikt poza samymi kibicami nie widział sytuacji z tą dziewczyną... nawet sama dziewczyna!
Wybielają się i ocieplają wizerunek, a jako że mówią to kibice a nie mass media - to większość zakłada to za pewnik który nie może być zmanipulowany i powtarzają dalej...
W ogóle pomyślcie... czy kibice mogli by kogoś pobić? Czy mogliby wyzywać na tle narodowościowym? Przecież to niemożliwe! To najbardziej uciskana subkultura w Polsce!

Wybielają się i ocieplają wizerunek, a jako że mówią to kibice a nie mass media - to większość zakłada to za pewnik który nie może być zmanipulowany i powtarzają dalej...
W ogóle pomyślcie... czy kibice mogli by kogoś pobić? Czy mogliby wyzywać na tle narodowościowym? Przecież to niemożliwe! To najbardziej uciskana subkultura w Polsce!
nisanosa napisał/a:
a kiedy zaczepili kibiców doszło do utarczek słownych, szarpaniny i bijatyki z użyciem groźnych przedmiotów takich jak potłuczone butelki".
Tak, kilkunastu meksykańców zaczepiło setkę podchmielonych kiboli.
Na pewno.
100% racji.
Przekonałeś mnie, po tym zmieniłem zdanie.
Aż spalę sobie jakiś wóz TVN Meteo z zawiści.
Atreyu napisał/a:
Tak, kilkunastu meksykańców zaczepiło setkę podchmielonych kiboli.
Na pewno.
100% racji.
Przekonałeś mnie, po tym zmieniłem zdanie.
Aż spalę sobie jakiś wóz TVN Meteo z zawiści.
Wychodziłeś kiedyś z domu na plaże?
Kibice nie siedzieli w kółeczku i spiewali piosenki, byli porozrzucani na całej plazy.

Na dniach wojewoda i UEFA mają podjąć decyzję o zamknięciu plaży.
Słyszałem to dzisiaj w radiu tak przed wiadomościami o 15, wstawione 15:53. Przypadek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie