📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
🔥
DOBROLIN pasta najlepsza i basta!
- teraz popularne
Zrobiłem połączenie tego obrazu drugim bokiem i wyszła mi zamiast głowy demona to głowa smutnego konia.
To się nazywa pareidolia. Swoją drogą z królową Elżbieta II też była akcja że miała diabła we włosach na banknocie.
Sztruks napisał/a:
Spij dalej owieczko… nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie czasy nadchodzą! AGENDA 2030 zbliża się WIELKIMI krokami…
Agenda nadchodzi hahahahaha, w łeb się jebnij "oświecony" przegrywie.
elim napisał/a:
Zrobiłem połączenie tego obrazu drugim bokiem i wyszła mi zamiast głowy demona to głowa smutnego konia.
Takie rzeczy robiłem 20 lat temu w Photoshopie i z każdym obrazem można zrobić takie cuda. Bawiłem się łączeniem tych samych połówek twarzy, piękne rzeczy wychodzą - jedna odbita strona twarzy to groza, druga to radość. Sprawdzało się u wszystkich, którym to robiłem
Subhuti napisał/a:
Ator to kompletny idiota…
Tutaj się nie zgodzę.... On po prostu robi to, co przynosi mu kasę... Sam zapewne z tych "teorii" się śmieje. Ale hajs się zgadza.
psotny_fiutek napisał/a:
Ten portret jest wręcz przesycony symboliką...
Posłuchaj co to znaczy :
A tego pajaca nie mam zamiaru słuchać
Maculata napisał/a:
Ż__zi nie kontrolują świata, a kazdy kto o nich mówi to ruski agent. Właśnie debilu sam udowodniłeś, że poerdolisz od rzeczy.
Większość szurów to po prostu idioci, doczepiają się do tego i tworzą swoje wysrywy także trole ze wschodu bo jest to im na rękę. Baptyści i inne bzdury również.
Między zero a jeden jest jeszcze bardzo dużo przestrzeni, ale wy spiskowcy tego właśnie nie kumacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie