Chyba Włoski a nie nasz, u nas zaorali jakikolwiek rynek samochodowy na rzecz obcego kapitału.
Zawsze w tanich produkcjach tło za szybami jest rozmazane i kręcą tą kierownicą jak by ich palce swędziały... No przynajmniej jest jakiś swojski akcent

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
@Mercury001 chyba nie jeździłeś nigdy maluchem
luz na kierownicy musi być

Jason-X napisał/a:
@Mercury001 chyba nie jeździłeś nigdy maluchem
luz na kierownicy musi być
![]()
Mój maluch to miał takie luzy, że jak kręciłem w lewo, to jechał w prawo

Maluchem zjeździłem sporą część Europy i prawie całą Polskę... eh to były czasy

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Za Maluszka masz PIWO:D
podpis użytkownika
"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki

włoski nie włoski, Polacy pokochali malucha i dla nas ona zawsze będzie nasz, nawet we Włoszech nie znają za bardzo tego fiata
kokroucz napisał/a:
włoski nie włoski, Polacy pokochali malucha i dla nas ona zawsze będzie nasz, nawet we Włoszech nie znają za bardzo tego fiata
Troszkę p🤬lisz bo we Włoszech wyprodukowali tego ponad 1,3kk. Na naszym rynku poza maluchem nie było praktycznie nic więc stąd ten cały etos tego małego autka.
ps
ten w reklamie to włoski 126
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
@up
A weź może k🤬a używaj polskich oznaczeń na jednostek w układzie dziesiętnym. Chyba, że masz 13 lat to rozumiem. Tak, już wziąłem maść na ból zwieraczy. Ale aż mnie KUHWA telepie, jak ktoś używa tych zj🤬ych skrótów. Najgorsze i tak jest "cb, tb" i CHJ wie co jeszcze. A co do K🤬A filmiku-to je portugalski?
K🤬A?!
A weź może k🤬a używaj polskich oznaczeń na jednostek w układzie dziesiętnym. Chyba, że masz 13 lat to rozumiem. Tak, już wziąłem maść na ból zwieraczy. Ale aż mnie KUHWA telepie, jak ktoś używa tych zj🤬ych skrótów. Najgorsze i tak jest "cb, tb" i CHJ wie co jeszcze. A co do K🤬A filmiku-to je portugalski?
K🤬A?!