Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mygyry 2015-04-16, 17:16 5
Chyba Włoski a nie nasz, u nas zaorali jakikolwiek rynek samochodowy na rzecz obcego kapitału.
Zgłoś
Mercury001 2015-04-16, 17:19 11
Zawsze w tanich produkcjach tło za szybami jest rozmazane i kręcą tą kierownicą jak by ich palce swędziały... No przynajmniej jest jakiś swojski akcent

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Jason-X 2015-04-16, 17:39 2
@Mercury001 chyba nie jeździłeś nigdy maluchem luz na kierownicy musi być
Zgłoś
Mercury001 2015-04-16, 18:25 1
Jason-X napisał/a:

@Mercury001 chyba nie jeździłeś nigdy maluchem luz na kierownicy musi być

Mój maluch to miał takie luzy, że jak kręciłem w lewo, to jechał w prawo

Maluchem zjeździłem sporą część Europy i prawie całą Polskę... eh to były czasy

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
b................a 2015-04-16, 18:34
z maluchem? ale że fiutek Red Debila zagrał w reklamie?
Zgłoś
Z................_ 2015-04-16, 19:26
Nie znam ciapackiego - nie ma piwa
Zgłoś
kumpeltrafilnaharda 2015-04-16, 21:35
Za Maluszka masz PIWO:D

podpis użytkownika

"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Zgłoś
k................z 2015-04-16, 22:08 6
włoski nie włoski, Polacy pokochali malucha i dla nas ona zawsze będzie nasz, nawet we Włoszech nie znają za bardzo tego fiata
Zgłoś
dwakilo 2015-04-17, 14:42 1
kokroucz napisał/a:

włoski nie włoski, Polacy pokochali malucha i dla nas ona zawsze będzie nasz, nawet we Włoszech nie znają za bardzo tego fiata

Troszkę p🤬lisz bo we Włoszech wyprodukowali tego ponad 1,3kk. Na naszym rynku poza maluchem nie było praktycznie nic więc stąd ten cały etos tego małego autka.
ps
ten w reklamie to włoski 126

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
C................i 2015-04-17, 18:04
@up
A weź może k🤬a używaj polskich oznaczeń na jednostek w układzie dziesiętnym. Chyba, że masz 13 lat to rozumiem. Tak, już wziąłem maść na ból zwieraczy. Ale aż mnie KUHWA telepie, jak ktoś używa tych zj🤬ych skrótów. Najgorsze i tak jest "cb, tb" i CHJ wie co jeszcze. A co do K🤬A filmiku-to je portugalski?
K🤬A?!
Zgłoś
A................s 2015-04-17, 20:10
w 22 sekundzie wyraźnie słyszę "z dupy"
Zgłoś