Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fantazmat 2024-10-27, 19:30
Myślałem że się zastrzeli przypadkiem
Zgłoś
Kurisu 2024-10-27, 19:50
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Cieniasy..... W Indiach trenują tak w szambach.... A najtwardsi twardziele w Gangesie...

W Polsce robiliby testy w odrze
Zgłoś
Odi76 2024-10-27, 19:52 1
Szacun dla gościa
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-27, 20:23
Fajnie, tylko nikt z was nie pomyślał, że to nagranie jest puszczone od tyłu?
Zgłoś
Dawid0101 2024-10-27, 20:26
Bmwf10520 napisał/a:

Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals

Przeczytałem około 30 pozycji literackich o tego typu szkoleniach służb, działaniach tych służb i o tym co tacy ludzie robią na "emeryturze".
Sądząc po twojej wypowiedzi nie przeczytałeś ani jednej takiej pozycji i w temacie wiesz tyle co politycy o życiu obywateli...
Zgłoś
Siriuz 2024-10-27, 20:28 4
PeterNORTH napisał/a:

usuńcie tego gnoja bo już to nudne jak po ukraincach w każdym poście pisze.albo lepiej zgłośmy go na policję zobaczymy czy będzie tak śpiewał jak mundurowi zapukają do drzwi.

No i usunęli. Teraz pora na tych debili co wszędzie piszą o ruskich onucach
Zgłoś
arnold_zboczek91 2024-10-27, 22:09
O kurde. Peter Steele
Zgłoś
parapsychol 2024-10-27, 22:17
kiedys ojciec zorganizowal splyw kajakiem, i byl taki mostek, gdzie tylko palcami moglem sie przecisnac, wydawal sie ze pokonanie 4 metrow trwa wiecznosc, mimowolnie oddychasz jakbys zaraz mial pasc
Zgłoś
Mister_Klex 2024-10-27, 23:34
Bmwf10520 napisał/a:

Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals

Bo to są kwalifikacje do specjalnego oddziału ,,Hard''
Zgłoś
Madzia123 2024-10-28, 6:50
tak to wygląda kiedy klocek chce wrócić tam skąd wyszedł.
Zgłoś
kamil3303 2024-10-28, 16:47 1
Bmwf10520 napisał/a:

Dobry specjals

Człowieku jeśli to specjals to logiczne że musi zakładać że po drugiej stronie może być przeciwnik , Stąd skierowana lufa w stronę głowy . Typowe gadanie gościa przed komputerem, a dobry żołnierz zawsze trzyma dłoń na rękojeści - cokolwiek by się nie działo
Zgłoś
Pietrushka 2024-10-28, 20:50
Bmwf10520 napisał/a:

Dobry specjals

Musi być lufa w stronę głowy i trzymana nad linią wody
Zgłoś
Qubec 2024-10-28, 20:56
Myślałem że tą bronią coś sobie zrobi ale się przeliczylem
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-11-03, 22:09
Dawid0101 napisał/a:

Przeczytałem około 30 pozycji literackich o tego typu szkoleniach służb, działaniach tych służb i o tym co tacy ludzie robią na "emeryturze".
Sądząc po twojej wypowiedzi nie przeczytałeś ani jednej takiej pozycji i w temacie wiesz tyle co politycy o życiu obywateli...

Nie jestem żołnierzykiem teoretykiem więc się nie znam.
Wciskać się w taką dziurę z pufa pod brodą dla takiego jak ja to nie zbyt bezpiecznie wygląda.
No ale się nie znam nie to co ktoś co przeczytał 30 specjalistycznych pozycji.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem