Cieniasy..... W Indiach trenują tak w szambach.... A najtwardsi twardziele w Gangesie...
W Polsce robiliby testy w odrze

Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals
Przeczytałem około 30 pozycji literackich o tego typu szkoleniach służb, działaniach tych służb i o tym co tacy ludzie robią na "emeryturze".
Sądząc po twojej wypowiedzi nie przeczytałeś ani jednej takiej pozycji i w temacie wiesz tyle co politycy o życiu obywateli...
usuńcie tego gnoja bo już to nudne jak po ukraincach w każdym poście pisze.albo lepiej zgłośmy go na policję zobaczymy czy będzie tak śpiewał jak mundurowi zapukają do drzwi.
No i usunęli. Teraz pora na tych debili co wszędzie piszą o ruskich onucach

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals
Bo to są kwalifikacje do specjalnego oddziału ,,Hard''

Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals
Człowieku jeśli to specjals to logiczne że musi zakładać że po drugiej stronie może być przeciwnik , Stąd skierowana lufa w stronę głowy . Typowe gadanie gościa przed komputerem, a dobry żołnierz zawsze trzyma dłoń na rękojeści - cokolwiek by się nie działo
Dobry specjals
Musi być lufa w stronę głowy i trzymana nad linią wody

Przeczytałem około 30 pozycji literackich o tego typu szkoleniach służb, działaniach tych służb i o tym co tacy ludzie robią na "emeryturze".
Sądząc po twojej wypowiedzi nie przeczytałeś ani jednej takiej pozycji i w temacie wiesz tyle co politycy o życiu obywateli...
Nie jestem żołnierzykiem teoretykiem więc się nie znam.
Wciskać się w taką dziurę z pufa pod brodą dla takiego jak ja to nie zbyt bezpiecznie wygląda.
No ale się nie znam nie to co ktoś co przeczytał 30 specjalistycznych pozycji.