Tak lufa w stronę głowy,jeszcze maca ten karabin ciągle starając się wcisnąć do rury.
Dobry specjals
Dobry specjals
Właśnie dlatego nie powinno być w wojsku fali. Fala podtapia.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
KanaliiJebacz napisał/a:
Z mordy wygląda mi na cygana, albo innego brudasa, więc uznajmy, że jest j🤬ym ukraińcem na usługach reżimu Zełeńskiego.
usuńcie tego gnoja bo już to nudne jak po ukraincach w każdym poście pisze.albo lepiej zgłośmy go na policję zobaczymy czy będzie tak śpiewał jak mundurowi zapukają do drzwi.
PeterNORTH napisał/a:
usuńcie tego gnoja bo już to nudne jak po ukraincach w każdym poście pisze.albo lepiej zgłośmy go na policję zobaczymy czy będzie tak śpiewał jak mundurowi zapukają do drzwi.
Boi się skamleć jak go ukraińcy słyszą to tu się udziela.
OpenStreetMaps napisał/a:
Właśnie dlatego nie powinno być w wojsku fali. Fala podtapia.
Ty w ogóle w wojsku byłeś chłopczyku?

elim napisał/a:
To chyba ich tak rekrutują do jakiejś akcji w Indiach.
Ty indianofobie!
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
PeterNORTH napisał/a:

To jakieś szkolenie do odtykania szamba?
Kurs szambonurka?
Mają Navy Seals a chcą jeszcze Navy Shits?
Burn! Loot! Murder!
Kurs szambonurka?
Mają Navy Seals a chcą jeszcze Navy Shits?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Cieniasy..... W Indiach trenują tak w szambach.... A najtwardsi twardziele w Gangesie...