Sytuacja sprzed kilku dni z Gniezna:
"Pokrzywdzona była więziona najpierw w piwnicy, a później w mieszkaniu. Na początku pozbawienia wolności, sprawca pozbawił ją wzroku poprzez własnoręczne wciśnięcie gałek ocznych w oczodoły. Taką niewidzącą przetrzymywał ją trzy dni, przy czym zgw🤬cił ją przemocą w drugim dniu więzienia. Następnie odprowadził ją pod klatkę schodową jej mieszkania i tam pozostawił"
Wiadomości w tv
Kula w łeb i do piachu dla takich półludzi jak ten 44 latek..
Pewnie nie wie jak wygląda ten sprawca
Żarty z sadola na ten temat może i bawią, ale do czasu, gdy takowy nie wydarzy się w rzeczywistości. Elementa na pręgierz i niech ludzie sądzą, to była dobra kara!
AIDS
2015-11-03, 20:48
Ale przynajmniej do domu ją odprowadził....
v................y
2015-11-03, 20:50
AIDS napisał/a:
Ale przynajmniej do domu ją odprowadził....
Dżentelmena po manierach poznasz
t................j
2015-11-03, 20:51
whistan napisał/a:
czemu ja wyj🤬 dopiero drugiego dnia?
Bo jest nieśmiały
c................s
2015-11-03, 21:01
tak sie wlasnie konczy walenie konia przez całe życie, piepszony zwyrol.
Ale dżentelmen z niego, odprowadził ją nawet pod samą klatkę
podpis użytkownika
haszysz.com.pl
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
@up wyprzedziłeś mnie z tym komentarzem o 2 min
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
j................o
2015-11-03, 21:10
Widziałem jak go zwijają. Dostał buta na plecy od antyterrorysty, ze aż mnie zabolało. Małe sk🤬ysyny w halołynowych maskach zap🤬ly z cukierkami wokół miejsca zatrzymania i podziwiały jak policjanci ciągną szuszfola mordą po ziemi na najdłuższe wakacje w zyciu. Brawo dla policji.
KrisCFC napisał/a:
..."Jak ujawnił prokurator, już wcześniej, w październiku, mężczyzna "pozbawił 23-latkę wolności"...
Syndrom sztokholmski?
Liczyłem na jakieś zdjęcia, filmy a tu nic
D................y
2015-11-03, 21:27
przywzyczajajmy się do gw🤬tów, trzeba będzie tolerować
Jak ja lubię czytać takie wiadomości!
podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
Coraz więcej patologii w moim sąsiedztwie, pare lat temu trzymali trupa w wyrku też na Tysiącleciu, teraz gw🤬ciciel, powoli sie rozkręcają B|
M................0
2015-11-03, 22:20
Co za k🤬a poj🤬y człowiek ciekawe jak by mu oczy wypalić i wsadzić w dupę rozgrzany pręt a na koniec po dziękować odprowadzić do domu