Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
bercisko 2019-10-28, 10:46 10
I teraz oskarżą ją o włamanie.
Zgłoś
swampman 2019-10-28, 11:04 11
bercisko napisał/a:

I teraz oskarżą ją o włamanie.

gorzej jak zdechnie z glodu a widac po niej ze to mozliwe bo taka niedojda. znajda ja martwa, oskarza go o zabojstwo ze szczegolnym okrucienstwem
Zgłoś
bloodwar 2019-10-28, 12:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hyyc 2019-10-28, 14:13 3
Nie wierze że można być tak głupim
Zgłoś
ZaSwojePiję 2019-10-28, 17:08
Loza szydercow sie odezwala. Babka moze wpatrzona w chodnik i w momencie wejscia pod brame nie musiala jej widziec.
Natomiast prawidlowo zareagowala, jak nie kobieta normalnie i weszla bezpiecznie do srodka zamiast zapierac sie rekami czy przewrocic i dac przygniesc.
Zgłoś
No-idea 2019-10-28, 23:27
Teraz facet przyjedzie po paru godzinach, otwiera garaż a tu w środku siedzi jakaś obca baba wystraszona
Zgłoś
PanAndrzej666 2019-10-30, 10:10
włam ? porwanie ? hmmm
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem