Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z kaukazem by jej tak nie poszło , swoją drogą jak ktoś lubi wilki to obczajcie sobie wersję udomowioną Wilczak czechosłowacki.
Nawet największy kundel nie poradzi sobie z watahą. Wilki używają mózgu...
Nie to żebym myśliwych bronił, ale ostatnio wypłynęło zdjęcie z Polski jak asfaltem zap🤬la wilk z psią głową w pysku i jakoś się nikt nie zesrał.

Wilk wilkiem, pamiętam jak u dziadka na wsi aiw lisy wpierd** co noc po kury, dopóki dziadek nie wziął owczarka od tamtej pory co rano mielimy wystawę Lisków pod drzwiami

J🤬y lag sory za podwójny kom

Tutaj biedny chciał zar🤬ać dziką laskę, nawet ogonkiem merdała, a ta suka chciała go tylko przechytrzyć. Dlatego Panowie, bądźcie uważni jak nieznajoma w klubie się do was sama przysiada!
bo pies zginal pod kolami samochodu a wilk zajumal so sie dalo i co by sie nie zmarnowala .. taka przynajmniej byla informacja pod tym wideo.
Żeby wąsacze się nie zleciały
Nie to żebym myśliwych bronił, ale ostatnio wypłynęło zdjęcie z Polski jak asfaltem zap🤬la wilk z psią głową w pysku i jakoś się nikt nie zesrał.
A co robił pies sam w lesie? Albo jakiś niedoj🤬y właściciel go nie upilnował albo był to jakiś zdziczały kundel. I dobrze, że go wilk zaj🤬, bo takie gówno przynosi tylko same szkody dla ekosystemu...
odniosę sie do tego nieco wzbogacając ten materiał adekwatnym podkładem z tym iż wkalkulowane mam że 99% sadolowej kociarni nie zajarzy ...
No powiem , żeś mi wąski zaimponował dodając muzykę z tego serialu. Muszę zmienić opinie o Tobie, Krata piwa to mało
j🤬e wilcze ścierwo do odstrzału, właścicielowi murzyński c🤬j w dupe
Jakim z🤬bem trzeba być, żeby instalować kamerkę przy budzie z kundlem.
Nie widzę związku
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie