📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up dokładnie. Robiłem jakiś czas w regipsach. Nie dość, że szef ciul goni, płyty czasami ciężkie same w sobie to jeszcze nie raz wiatr i deszcz przy rozładunku. Nie zazdroszczę. A w nagrodę jeszcze "CO TAK DŁUGO?!"
Oto przykład,który dowodzi,że do pracy na budowach nadają się tylko,debile,które nawet nie używają mózgu...

Po pierwsze to nie regips tylko Kingspan (piasnka ) cos jak styropian w Polsce a podrógie wiem co koleś się namęczył sam miałem podobną sytuacje i moge potwierdzic ze utrzymanie tego przy takim wietrze to jak by ciagnac kilka worków cementu na sznórku

neonpmi napisał/a:
Po pierwsze to nie regips tylko Kingspan (piasnka ) cos jak styropian w Polsce a podrógie wiem co koleś się namęczył sam miałem podobną sytuacje i moge potwierdzic ze utrzymanie tego przy takim wietrze to jak by ciagnac kilka worków cementu na sznórku
Nie chciało się nosić teczki, trzeba dźwigać dziś woreczki...

Interpunkcji i reszty literówek nawet nie zaznaczałem .....

krzyks napisał/a:
Nie chciało się nosić teczki, trzeba dźwigać dziś woreczki...![]()
Interpunkcji i reszty literówek nawet nie zaznaczałem .....![]()
dzieki za poprawieni bledow a co do woreczkow to nie nosze bo operuje koparke (testy zdane w jezyku angielskim) a ze czasami pomoge komus z noszeniem ciezszych zeczy to juz moja wlasna chec

i skonczylem zawodowke moze dlatego robie bledy ale przynajmniej mam fach w reku a nie jak studencik wielki poliglota co w biedronce za 1200zl na miesiac robi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie