Przy podnoszeniu ciężarów dochodzi do porządnej nieasekuracji przez co ciężarowiec ląduje na ziemi z grymasem bólu będąc przez ciężar pokonanym.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Jaki doktor nauk analnych wypowie się kto postrzelił go prądem?
Sam się postrzelił, jak dla mnie to jakiś rodzaj porażenia uszkodzenia mięśni i porażenia ośrodka.
@up jak dla mnie 5x25 strona czyli 280? Koles za duzy jest na marne 200+
przechyliło go do przodu... dźwignia... kręgosłup w części lędźwiowej? obstawiam ucisk na nerwy rdzeniowe
uszkodzony nadgarstek zapewne tylko co dokładnie to nie jestem pewien podejrzewam urwanie ścięgna, technika low bar czyli gryf jak najniżej położony na plecach przy przysiadzie z jednoczesnym trzymaniem oburącz uważam za jedno z najtrudniejszych, trzeba mieć zajebiście dobrą technike do tego otrzymując w zamian skrócenie dźwigni dzięki czemu więcej możemy podnieść.
żadna asekuracja by tutaj nie pomogła... nadgarstek do wymiany. Gość mocny, wiedział że ciężar ucieka ale twardo sztanga siedzi w łapie do końca... Sam sobie winny!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie