Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hasfar 2025-03-22, 0:28
No bo się wlókł lewym pasem!
Pewnie jakiś LSW, czy LKR.
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-03-22, 3:15
hasfar napisał/a:

No bo się wlókł lewym pasem!
Pewnie jakiś LSW, czy LKR.

Prędzej KOL, KWA albo inne z W na początku.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-03-22, 4:04
"Dzieciaki rozbiły Mustanga ale zaraz wczytają sejwa jak w GTA i spróbują jeszcze raz"
- przecież to multiplayer - nie da się wczytać sejwa. Ale grafika zajebista.
Zgłoś
hasfar 2025-03-22, 7:07
PryszczatyJeż napisał/a:

Prędzej KOL, KWA albo inne z W na początku.

Każde duże miasto ma swój Kraśnik
Zgłoś
majeńka 2025-03-22, 9:11
ShepardR34 napisał/a:

Po co ty stary nieudaczniku piszesz jak na pudelku? Po co Ci taki komentarz? Widzę że kurrvvva jesteś mocno upośledzony bo tu nadajaesz w każdym temacie. Ktoś ci powiedział że w USA Mustang to jak passat? Mam takiego i w Wawie jak jebnę na światłach to musze szyby zamykać tak c🤬ki się pchają.

I wiemy już gdzie trafił szrot z filmu powyżej. To znaczy nie ten egzemplarz (bo film pewnie z wczoraj), ale poprzednia bryka bohatyrów których polucja właśnie odwiozła do domu rodziców. Zdzichu ci go wyklepał za trzy flaszki, największy zaś składnik ceny to była łapówka aby ci ten bolid w urzędzie zarejestrowali.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ShepardR34 2025-03-22, 16:32
majeńka napisał/a:

I wiemy już gdzie trafił szrot z filmu powyżej. To znaczy nie ten egzemplarz (bo film pewnie z wczoraj), ale poprzednia bryka bohatyrów których polucja właśnie odwiozła do domu rodziców. Zdzichu ci go wyklepał za trzy flaszki, największy zaś składnik ceny to była łapówka aby ci ten bolid w urzędzie zarejestrowali.

Ja p🤬le jaka ciemnota, weź już stara sie dalej ulewaj w dej depresji w piwnicy albo zacznij się modlić. Zamuliłaś k🤬a jak dewotka że wsi. Normalne że ściągany z USA po lekkim dzwonie. Takie słowo dla zmywary tłustej "lekkim" jslest kluczowe. Zdzicho mi klepał który pod Warszawą robi takie fury na 800 kuca+ i cała Europa do niego jeździ. Ale komu ja odpisuje, chyba mnie pop🤬liło że Cię zaszyte mojej odpowiedzi trafił.
Zgłoś
majeńka 2025-03-22, 21:03
ShepardR34 napisał/a:

Ja p🤬le jaka ciemnota, weź już stara sie dalej ulewaj w dej depresji w piwnicy albo zacznij się modlić. Zamuliłaś k🤬a jak dewotka że wsi. Normalne że ściągany z USA po lekkim dzwonie. Takie słowo dla zmywary tłustej "lekkim" jslest kluczowe. Zdzicho mi klepał który pod Warszawą robi takie fury na 800 kuca+ i cała Europa do niego jeździ. Ale komu ja odpisuje, chyba mnie pop🤬liło że Cię zaszyte mojej odpowiedzi trafił.

Widzę że trafiłam. I przez takich ludzi złom jeździ po naszych drogach.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ShepardR34 2025-03-23, 16:47
majeńka napisał/a:

Widzę że trafiłam. I przez takich ludzi złom jeździ po naszych drogach.

Aż mi Cię szkoda, żeby ktoś kiedyś chciał z tobą Mustangiem V8 po Wawie polatać...ale zdrowia i najlepszego tak serio.
Zgłoś