Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27

Do kontroli nie zatrzymał się kierowca bmw. Podczas ucieczki próbował przejechać dwóch policjantów.Mężczyzna ostatecznie wjechał w ślepą ulicę, gdzie drogę zatarasowały mu radiowozy. Okazało się, że przed policjantami uciekał 24-latek w BMW bez prawa jazdy, który dodatkowo był pod wpływem alkoholu
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-05-08, 22:04
Jak ktoś ma Bardzo Małego Wacka, to musi potem rzucać zza barykady cykorstwa różne hwdp i inne udowadniactwa.
Zgłoś
aradd 2019-05-08, 22:43 4
Abraxus napisał/a:

k***a ale pokaz żenady. Boją się że auta uszkodza i będą płacić. Radiowóz u blacharza dodatkowo oznacza że będą chodzić z buta. Tlocza się przy jego aucie. Nikt nie wie co robić.
Wstyd.
Nikt nawet po broń nie sięgnie bo już by prokuratur kręcił aferę a wystarczy że policjant by podszedł pod szybę i co by było jakby gościu miał broń?
Od razu powinni strzelać jak zaczął uciekać.
Ten kraj to dno.

Bo w Polsce jest chory system.Podczas takich akcji powinni taranować samochody takich idiotów. a koszty za naprawę samochodów służbowych (przypadkowo uszkodzonych prywatnych aut), infrastruktury etc, powinien ponosić sprawca/uciekinier - oczywiście tylko w przypadku jeśli był winny/poszukiwany. Tak to policja po prostu boi się wychylić, bo wiedzą, jakie są następstwa i konsekwencje z tym związane.

Natomiast to, że nie potrafią trafić raz, w odpowiednie miejsce w szybie, aby ją zbić to już świadczy o brakach w ich wyszkoleniu.
Zgłoś
MukaPuka 2019-05-08, 22:45 1
pałować ile wlezie.
Zgłoś
jendró 2019-05-08, 22:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DariuszKalafior 2019-05-08, 22:56
kaczmarzgr napisał/a:

to jest bmw seri 3 , e92 w kombi
Zgłoś
jendró 2019-05-08, 22:57
Cytat:

Natomiast to, że nie potrafią trafić raz, w odpowiednie miejsce w szybie, aby ją zbić to już świadczy o brakach w ich wyszkoleniu.

Na kursie podstawowym nie ma w planie wybijania szyb. Uczysz się metodami prób i błędów w służbie....
Zgłoś
lakilan69 2019-05-08, 23:01
Co to za nieudaczniki niewyszkolone to masakra.
Zgłoś
xNorbi 2019-05-08, 23:15
to bardziej wygląda na bardziej na eskortę niż pościg
Zgłoś
ayawaya 2019-05-08, 23:32
Moje miasto takie piękne :v
Zgłoś
krzyspol 2019-05-08, 23:34
Masakra jakich mamy profesjonalistów, czemu ciągle mam wrażenie że Polska policja to banda nieudaczników, to jest smutne.
Zgłoś
stary_piernik 2019-05-08, 23:56
noo panie Majster ... pozamiastałeś, to była dobra robota z tym bmw
Zgłoś
illuminati220 2019-05-09, 0:26
Nie wiem czemu ale przypomina mi się Need for Speed Most Wanted
Zgłoś
mianas 2019-05-09, 0:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-09, 7:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-05-09, 8:13
tadek899 napisał/a:

w juesej by go zatrzymali 500 razy w czasie tego poscigu

w JUES EJ nie muszą się bać o swoje radiowozy KIA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem