Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gieros35 napisał/a:
Ale trzeba przyznac, ze troche kondycji miał, ten hulajnodze przez chwile na pewno miał ciepło
To już wiadomo dlaczego już nie sprzedają hulajnóg 25km/h tylko 20km/h - żeby nie dało się sp🤬olić.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Pawehan napisał/a:
Tam jest chyba dalej Milicja ?
Nazwę, przekształcenie struktur i zakres niektórych obowiązków, zmieniono z inicjatywy prezydenta Dmitrija Miedwiediewa, ustawą Dumy Państwowej nr 3-FZ "O Policji", z dnia 7 lutego 2011 roku (weszła w życie 1 marca 2011 roku).
web.archive.org/web/20210302024626/https://xn--b1aew.xn--p1ai/Deljatel...
newsweek.pl/swiat/rosja-policja-zamiast-milicji-rosja-zrywa-z-radzieck...