📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomczysko napisał/a:
Ty jesteś normalny? Czy cię koń wysrał...??
normalnie koń go wysrał.
Film bardzo przyjemny w odbiorze, aż dwa razy obejrzałem
Swoją drogą to chyba nie ma bardziej pedalskiego pojazdu niż te hulajnogi xD
Kaleka_od_rąk napisał/a:
ścieżką o szerokości 1,5m kilkaset km/h
Bez kozery powiem pińcet.... dziesięć tysięcy... pięćdziesiąt... milion!
Pojadę klasykiem , na hulajnodze : było ! Chyba na każdej stronie internetowej .
Balman napisał/a:
kolega się pyta, proszę odpowiedzieć!
Skradzione z Benny Hilla. Nie ma za co.
Taka hulajnoga to niestabilny pojazd, przy małej nierówności leci koleś do rowu, wystarczyło żeby go pchnęli motorem i by był koniec wycieczki, szczególnie że przy takiej prędkości stwarzał duże zagrożenie dla innych użytkowników drogi.
@drukarka666: ej ej bez takich kolego ewidentnie widać że sonic boom wystąpiło aż by ci brzurzeszek podniosło i byś kuśke wkońcu zobaczył, trzymaj się cieplutko szatan ma na ciebie hrapke
[ Dodano 2024-12-31, 17:48 ]
@viking19: eee 250 jechali więcej te krowy nie pójdą.
[ Dodano 2024-12-31, 17:48 ]
@viking19: eee 250 jechali więcej te krowy nie pójdą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie