Cytat:
29-letni, pijany kierowca seata pędził po ulicach Braniewa i nie zamierzał zatrzymać się do policyjnej kontroli. Funkcjonariusze na sygnale ruszyli za nim i po kilku minutach, odcinając mu drogę ucieczki radiowozem, zatrzymali pirata drogowego. Okazało się, że 29-latek nie miał nawet uprawnień do kierowania samochodem. Gdy wytrzeźwieje, będzie tłumaczył się przed sądem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odgłosy jak z NFS
@up
Myslę, że i tak byłaby duża szansa, że kogoś zabiją jak go zepchną. Przecież to miasto jest
konto usunięte
2014-12-02, 16:35
jak na te 13 piw ładnie wyprzedza na trzeciego
konto usunięte
2014-12-02, 16:41
czy przypadkiem nie weszła ostatnio nowelizacja, że policjant może użyć radiowozu do zatrzymania podejrzanego (jeśli ten nie wykazuje chęci zatrzymania) siłą? tj. uderzając radiowozem o samochód osoby ściganej? Czy oni tak po prostu czekają aż on uzbiera punkty?
gdzie była straż miejska się pytam
konto usunięte
2014-12-02, 18:23
Miał - ale mu zabrali za 1go promila wcześniej
konto usunięte
2014-12-02, 18:33
BRANIEWO. W wojsku tam byłem 95/96.To były czasy...Eh...
konto usunięte
2014-12-02, 18:36
Nie no, jest F&F PL jak nic...
Momentami było 80km/h a to już coś...
konto usunięte
2014-12-02, 18:38
Imie Nazwisko Zdjęcie Adres i numer buta do publcznej info
Bo tak sąd pogada ten powie coś i pójdzie na browar w zawiasach