To jest właśnie to.
Nie pójdę na wybory bo i tak mój głos gówno da. A potem rządzą państwem takie j🤬e kanalie, okradają nas i potem się p🤬lona moda na lewackie ścierwa robi i każdy wielbi Korwina.
Nie pójdę na wybory bo i tak mój głos gówno da. A potem rządzą państwem takie j🤬e kanalie, okradają nas i potem się p🤬lona moda na lewackie ścierwa robi i każdy wielbi Korwina.

3up
już c🤬j, że ludzie nie głosują, ale na kogo? Na te same czerwone ścierwa, które tam siedzą od 30 lat? To jest poj🤬e, zamiast wpuścić świeżych, to te szmaty zmieniają tylko stołki i samo kolesiostwo.
już c🤬j, że ludzie nie głosują, ale na kogo? Na te same czerwone ścierwa, które tam siedzą od 30 lat? To jest poj🤬e, zamiast wpuścić świeżych, to te szmaty zmieniają tylko stołki i samo kolesiostwo.
@UP A dodaj jeszcze, ze nawet, jak ktorys z tych dziadkow zejdzie z tego swiata, to na jego miejsce nie wskoczy ktos nowy, tylko jego syn i to samo kurestwo dalej bedzie

Jak przeczytalem komentarze, to stracilem wiare w ludzkosc, nie ma to jak siedziec, narzekac ze nic sie nie da zrobic, po czym patrzec, jak topi sie w beznajdziejnej masie gowna.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Ja zawsze głosuję na siebie. Spytacie jak? Bardzo prosto. Ano sprytnie dopisuję kwadracik, tekst "Na Siebie" i stawiam krzyżyk.
Póki co jeszcze nie przekroczyłem progu wyborczego, ale twardo nie daje za wygraną
Póki co jeszcze nie przekroczyłem progu wyborczego, ale twardo nie daje za wygraną

@aspire3690
To potem nie biadol, że Ci źle, bo znowu ryżego wybrali. Nie dążysz do zmiany, tylko byś żył i żarł.
To potem nie biadol, że Ci źle, bo znowu ryżego wybrali. Nie dążysz do zmiany, tylko byś żył i żarł.

joystik1337 napisał/a:
@aspire3690
Skończ p🤬lić Synu. Chodzę na każde wybory. I głosowałem na PO jak i na Bronka bo k🤬a obiecywali złote góry, chcieli dać mi coś czego nigdy nie miałem, a mianowicie pracę dla młodych ludzi bo z robotą było zawsze w c🤬j ciężko. Uwierzyłem i nigdy więcej nie uwierzę. Mam 21 lat więc jeśli chodzi o podejście do polityki to jeszcze mało wiem - inaczej, wiem dużo ale za mało. Poziom korupcji w Polsce przekracza chyba normy Unijne człowieku. I k🤬a się staram zrobić cokolwiek ale co jeden z 35 mln Polaków może sam zdziałać ?
Jedyną nadzieję widzę w Korwinie, i taka jest prawda, to nie moda, ja go bacznie obserwuje odkąd tylko PO objęła władzę. I gość jest moim mentorem jak i mentorem dla wielu moich znajomych. Przynajmniej nie p🤬li od rzeczy tylko jest bezpośredni. A Ty kapciu skoro chcesz tylko żyć i żreć - bo ja nie - to Twoja sprawa.
TO JEST POLSKA

A Ty "maluczki" pedrylcu zacznij się k🤬a solidarnie jednoczyć z innym Polakiem bo każdy p🤬lony typowy Polak ma zakodowane genetycznie we łbie jedno, że sam martwi się o swoją dupę , podkłada nogę drugiemu i śmieje się z jego nieszczęścia.
Tak więc

dziękuje.