📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@UP A dodaj jeszcze, ze nawet, jak ktorys z tych dziadkow zejdzie z tego swiata, to na jego miejsce nie wskoczy ktos nowy, tylko jego syn i to samo kurestwo dalej bedzie

Jak przeczytalem komentarze, to stracilem wiare w ludzkosc, nie ma to jak siedziec, narzekac ze nic sie nie da zrobic, po czym patrzec, jak topi sie w beznajdziejnej masie gowna.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Ja zawsze głosuję na siebie. Spytacie jak? Bardzo prosto. Ano sprytnie dopisuję kwadracik, tekst "Na Siebie" i stawiam krzyżyk.
Póki co jeszcze nie przekroczyłem progu wyborczego, ale twardo nie daje za wygraną
Póki co jeszcze nie przekroczyłem progu wyborczego, ale twardo nie daje za wygraną

@aspire3690
To potem nie biadol, że Ci źle, bo znowu ryżego wybrali. Nie dążysz do zmiany, tylko byś żył i żarł.
To potem nie biadol, że Ci źle, bo znowu ryżego wybrali. Nie dążysz do zmiany, tylko byś żył i żarł.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie