To nie żart, to Korea Północna.
Pewien Japończyk podzielił się ze światem posiłkiem, który podano mu w północnokoreańskich liniach lotniczych Air Koryo. Poczęstunek składa się z soku w plastikowym kubku (do wyboru jabłkowy i pomarańczowy), bułki oraz hamburgera z dwoma plasterkami cebuli i kotletem, który można posmarować majonezem. A co serwują w klasie biznesowej? To samo, tyle że na ciepło - bo tylko w biznesowej obsługa ma do dyspozycji mikrofalówkę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co jedzą ci co do kotła węgiel sypią ?
konto usunięte
2012-02-17, 20:35
Niech się cieszy że w ogóle my żreć dali
konto usunięte
2012-02-17, 20:49
dobrze ze nie miska z ryzem
I tak lepiej niż w polskim szpitalu - dwa suche kawałki chleba wielkości pudełka zapałek i kosteczka masła wielkości monety 5gr.
jak za drugim razem bułkę otworzył, to myślał, że coś więcej tam znajdzie?
Spodziewałem się wystających łapek psa, a tu wszystko ładnie zmielone. Damn ...
konto usunięte
2012-02-17, 20:58
Jeszcze im źle?!
To chyba do Egiptu nie leciałeś
konto usunięte
2012-02-17, 21:22
Ja-ah-qu-ub-el nie podniecaj się tak
konto usunięte
2012-02-17, 21:38
@rockface123
i nie trafiłeś, bo akurat Japonia jest miodzio rozwinięta
@Ja-ah-qu-ub-el
Nie zapomnij wspomnieć, że to Tusk zadzwonił do władców Sadistic.pl żeby wrzucili to na główną, coby sprytnie odwrócić naszą uwagę od ACTA i wysokich cen.