a co jedzą ci co do kotła węgiel sypią ?
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
A jaka była cena biletu? Pewnie przewoźnik to coś w stylu w c🤬j tanich linii lotniczych gdzie bilet jest tańszy niż przejazd autobusem i jeszcze skośnooki narzeka na żarcie. Skąpił na bilet oni poskąpili z jedzeniem. Niech się cieszy ze nie oszczędzali na paliwie.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Niech się cieszy że w ogóle my żreć dali
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
e................c
2012-02-17, 20:49
dobrze ze nie miska z ryzem
I tak lepiej niż w polskim szpitalu - dwa suche kawałki chleba wielkości pudełka zapałek i kosteczka masła wielkości monety 5gr.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
jak za drugim razem bułkę otworzył, to myślał, że coś więcej tam znajdzie?
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Spodziewałem się wystających łapek psa, a tu wszystko ładnie zmielone. Damn ...
o................i
2012-02-17, 20:58
No i c🤬j z tym. Był ktoś z was w Korei w ogóle? To tak jak z USA za PRL-u, upadek, bieda i nie wiadomo co k🤬a jeszcze. Nie mam kasy żeby polecieć i zobaczyć jak tam jest naprawdę to mnie to średnio interesuje. Natomiast siedzę tu w Polsce i widzę dzieci mdlejące z głodu w szkołach, ludzi umierających w kolejkach do lekarza i zakłamanych polityków, a raczej złodziei. Tym właśnie powinniśmy się interesować, a nie tematami zastępczymi typu co się je w koreańskich samolotach. U nas w cale nie jest lepiej.
To chyba do Egiptu nie leciałeś
N................s
2012-02-17, 21:22
Ja-ah-qu-ub-el nie podniecaj się tak
r................3
2012-02-17, 21:38
tia bułka to nie ryż co do kujwy cing ciang ciong tu odpiejdajasz
dostał hamburgera wersje okrojoną podgrzewaną pod pachą i jeszcze k🤬a źle? niech wraca na pola ryżowe wp🤬lać ryż a nie marudzić
@rockface123
i nie trafiłeś, bo akurat Japonia jest miodzio rozwinięta
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
@Ja-ah-qu-ub-el
Nie zapomnij wspomnieć, że to Tusk zadzwonił do władców Sadistic.pl żeby wrzucili to na główną, coby sprytnie odwrócić naszą uwagę od ACTA i wysokich cen.