Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2017-06-02, 10:20 33
Ten portal nauczył mnie jednej rzeczy: jeśli jest filmik z siłowania się na rękę to w 99% przypadków kończy się złamaniem.
Nie odpalam bo już się przejadłem tymi złamaniami ale jeśli mam rację dajcie znać czy trafiłem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
pazuzu 2017-06-02, 10:23 9
@up dokładnie to samo pomyślałem
nie pomyliłeś się
Ja mam traumę po tych filmikach i już się nie siłuje na rękę
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-02, 10:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wormgoro 2017-06-02, 11:35
Ja włączam filmik ale zamykam oczy.
Zgłoś
Conscribo 2017-06-02, 12:16
a tam od razu złamaniem, łokieć wypadł ze stawu, ścięgna się pozrywały, ale żeby łamać od razu
Zgłoś
DickSet 2017-06-02, 12:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KrisCFC 2017-06-02, 17:36 1
Ruszył się stół,
I chłop zgiął się w pół...
Zgłoś
wojtekpwse 2017-06-02, 17:48
Hahaha ,, klik,,
Zgłoś
adamZjeb 2017-06-02, 18:43
On mu tylko nastawił łokieć.
Zgłoś
Gorgutek 2017-06-02, 19:19 3
Zgłoś
__Tux__ 2017-06-02, 20:02
Ten drugi zrobił minę jakby przetwarzał sytuację
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-02, 20:25
pazuzu napisał/a:

Ja mam traumę po tych filmikach i już się nie siłuje na rękę

Przecież na to jest dobrze znany sposób...

Jedno opakowanie tygodniowo, i będziesz miał na tyle silne kości, by się siłować z samym Burneiką - i wygrać - łamiąc mu rękę, a nie odwrotnie
Zgłoś
TheXArczi 2017-06-02, 23:23
Jest coś w tych filmach. Nawet nie włączam bo na samą myśl mnie boli.
Zgłoś
Ethorion 2017-06-03, 13:19 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem