Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sklozgos 2024-09-09, 10:03
Rycerzyki to najwieksze cioty tego swiata. Pajace tylko szukaja preteksty by kogos zaatakowac, a przy okazji utwierdzaja kobiety, ze ich zachowania sa prawidlowe mimo ze czesto to zwykle kurestwo
Zgłoś
rusek2208 2024-09-11, 21:41
pytolsky napisał/a:

A kolega wspominał, że po całej akcji uciekł na smoku w kierunku zachodzącego na horyzoncie Jowisza?

Może to być niewiarygodne, szczególnie jak ma się 14 lat. Ja mam 33, a ten znajomy prawie 50. To były szalone lata 90. no ale wiadomo, mama Ci takich rzeczy nie pokaże w domku, co najwyżej da pisura od ojca do possania na zmianę.
Zgłoś
pytolsky 2024-09-12, 8:11
rusek2208 napisał/a:

Może to być niewiarygodne, szczególnie jak ma się 14 lat. Ja mam 33, a ten znajomy prawie 50. To były szalone lata 90. no ale wiadomo, mama Ci takich rzeczy nie pokaże w domku, co najwyżej da pisura od ojca do possania na zmianę.

Chłopcze jestem starszy od ciebie o rok więc wiem, że takie opowieści starszych znajomych można o kant dupy rozbić. Ty jeszcze myślisz, że jak ci ten koleś pluje w mordę to deszcz pada. Nawet mi cię nie żal, bęcwale.
Zgłoś
SzkucioR 2024-09-13, 12:05
...to gruzin czy czech wyzwolił gorille z rąk pajaca z gilem na zębie? 🤔
Zgłoś
rusek2208 2024-09-17, 20:27
pytolsky napisał/a:

Chłopcze jestem starszy od ciebie o rok więc wiem, że takie opowieści starszych znajomych można o kant dupy rozbić. Ty jeszcze myślisz, że jak ci ten koleś pluje w mordę to deszcz pada. Nawet mi cię nie żal, bęcwale.

Tak tak koleżko, byłeś wszędzie i widziałeś już wszystko. Dziękuję za opinię. jak będę miał jeszcze jakieś wątpliwości to odezwę się, może kolejny raz mnie oświecisz. Trzymaj się doświadczony wyjadaczu.
Zgłoś
Koko92 2024-09-23, 9:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem