Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pierdylion83 2024-09-05, 20:19 2
mygyry napisał/a:

Liczyłem na drugą rundę jak wstał i zaczął się odgrażać

miejmy nadzieję, że druga znajdzie się na hardzie

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
johnnyy 2024-09-05, 20:22 8
Koleś chyba lubi dostawać wp🤬l ... Co najmniej jednego zęba już nie ma
Zgłoś
Murgrabia 2024-09-05, 20:27 4
Gdzie Wy tam Ukra widzicie ?
Zgłoś
smc 2024-09-05, 20:28 3
Lekcja wychowania społecznego, fizycznego i historii.

Brawo, jeszcze nadzieja nie umarła...
Zgłoś
ARock 2024-09-05, 20:31 11
Za mało dostał, bo jeszcze pyskuje 💩
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 20:34 9
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tam zaraz naćpany. Zapomniał, że nie jest w internecie.
A propos Ukraińców, zastanawiam się ilu nakręconych przez wakacje antyukraińskim hejtem z internetu małolatów obskakuje teraz wp🤬l od swoich ukraińskich kolegów ze szkoły.

Założę się, że mniej niż ty dziś obskoczyłeś czarnych pał. Uraczył cię jakiś hebanowy książę czy może swojską banderowską przyjąłeś?
Zgłoś
Niewychowany 2024-09-05, 20:34 2
Dlaczego takiej odsieczy na froncie nie robi to upainskie ścierwo?
Zgłoś
pajdaq 2024-09-05, 20:44 1
aż oplułem monitor ze smiechu
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-05, 20:48 4
Bul_od_bytu napisał/a:

Założę się, że mniej niż ty dziś obskoczyłeś czarnych pał. Uraczył cię jakiś hebanowy książę czy może swojską banderowską przyjąłeś?

Ciężkie masz życie bracie, tak wiecznie w ukryciu. Radzę ci, zamiast tyle fantazjować o obciąganiu pał, przełam się i w końcu jakąś obciągnij. Marzenia trzeba spełniać, inaczej człowiek cierpi.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 20:51 6
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ciężkie masz życie bracie, tak wiecznie w ukryciu. Radzę ci, zamiast tyle fantazjować o obciąganiu pał, przełam się i w końcu jakąś obciągnij. Marzenia trzeba spełniać, inaczej człowiek cierpi.

Uspokój się z tą projekcją
Pytam ciebie jako znanego tu miłośnika czarnych pał więc nie bądź taki skromny i nie odwracaj kota ogonem
Zgłoś
dokart 2024-09-05, 20:53 3
Takich filmików nie da się obejrzeć raz.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-05, 21:20 4
Bul_od_bytu napisał/a:

Uspokój się z tą projekcją
Pytam ciebie jako znanego tu miłośnika czarnych pał więc nie bądź taki skromny i nie odwracaj kota ogonem

Twoja obsesja na tym punkcie wyraźnie wskazuje na głęboko skrywane i tłumione pragnienia. Nie duś tego w sobie, to na nic. Poszukaj w internecie, są takie strony, gdzie znajdziesz właściwą i dyskretną osobę. I jeszcze odbyt ci czule wymasuje, nie będzie już boleć. Odkryjesz radość życia, a ksywkę zmienisz na Radość_od_bytu.
Zgłoś
dOpieca 2024-09-05, 21:23 4
Nie wiem , ja tam ukraińskiego nie słysze.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 21:24 6
TwójCzarnyPan napisał/a:

Twoja obsesja na tym punkcie wyraźnie wskazuje na głęboko skrywane i tłumione pragnienia. Nie duś tego w sobie, to na nic. Poszukaj w internecie, są takie strony, gdzie znajdziesz właściwą i dyskretną osobę. I jeszcze odbyt ci czule wymasuje, nie będzie już boleć. Odkryjesz radość życia, a ksywkę zmienisz na radość_odbytu.

Widzisz drogi zmywaczku. Musiałbyś się najpierw nauczyć czytać ze zrozumieniem żeby bawić się w dawanie rad. Z drugiej strony patrząc na to co przeciętnie masz tam na ulicach to nie dziwię się, że wybrałeś czarne mięcho i jeszcze zachwalasz innym
Zgłoś
Lukash2107 2024-09-05, 21:26 4
3 razy obejrzałem i nadal cieszy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie