Debil, prawdopodobnie naćpany, zaczął dokuczać ciężarnej na przystanku, a kiedy zaczęła go nagrywać podszedł i ją uderzył. A potem nadeszła ukraińska odsiecz...
A wiecie że w Czechach nikt nie kupuje prezerwatyw bo skrobanki są za darmo (płaci podatnik)
Pan spuszczający wp🤬l też nie za mądry- odwrócił się od zagrożenia, które nie zostało zażegnane.
Oby nigdy przez taka głupotę nie zwinął kosy w plecy.
dżonyłojlker napisał/a:
Czy ty właśnie nazwałeś Centuriona ruskim botem?
Ostatnio fikałeś do Angela, teraz to Ty faktycznie musisz być tu wielką szychą.
Jakiego centuriona?. Ogólnie tu masa botów. Szczególnie w 2021/2022 konta założone. A @Murgrabia napisał: „gdzie wy tam ukra widzicie”. „Wy” czyli ogół.
A gdzie do Angela fikałem? Miałeś nie pić jak tu piszesz.
Oni nawet jak sobie k🤬y ślą, to człowiek ma wrażenie, że zachwalają knedliczki jakie zjedli na obiad.
I prawdę powiedziawszy dupencje i nich też nigdy nie potrzebowały długiej gadki, w zasadzie można się dogadać na migi na imprezie.
Pierre_Dolec napisał/a:
Ukr, a człowiek
Jedna jaskółka wiosny nie czyni....
Mam znajomego, który był oprawcą w podobnej akcji. Jakiś typ uderzył jego żonę w ciąży, a że to lata 90, dyskoteka, alkohol... najpierw typa zlał do nieprzytomności, a później odlał mu się do ryja. Gość się w szczynach topił. Do tej pory ma jakieś problemy po całej akcji. Ziomeczek dostał 3 lata, wyszedł po połowie:D
Nie każdy ze wschodu jest taki zły jak to ich kreujemy nikt nie wybiera ze urodził się w zwiwrzogrodzie
Jedynie co widzę ukraińskiego to jebniecie ciężarnej kobiecie
Jaka odsiecz ? Ja tam slysze sam czeski ... Ukraiński to masz kij w dupie
p0laczki bialorycerzyki mają simpiarstwo we krwi więc nic dziwnego że się cieszą. Zlinczowali by każde w imię obrony matki p0lki która ma ich za gówno. A teraz do roboty podnóżki. Co prawdą będziecie pracować 5 lat dłużej ale kasa na bombelki babcine i wdowie sama się nie zrobi.
Ha tfu na to męskie sp🤬0lone plemię.
x................n
2024-09-06, 7:05
Jakiś dwubiegunowiec. Kozaczył, później płakał, a sekundę później znowu kozaczył.
Aż takie problemy z pamięcią krótkotrwałą?
Przeciez po czesku wszyscy mowia o c🤬j wam chodzi z tym ukrainskim?
rusek2208 napisał/a:
Mam znajomego, który był oprawcą w podobnej akcji. Jakiś typ uderzył jego żonę w ciąży, a że to lata 90, dyskoteka, alkohol... najpierw typa zlał do nieprzytomności, a później odlał mu się do ryja. Gość się w szczynach topił. Do tej pory ma jakieś problemy po całej akcji. Ziomeczek dostał 3 lata, wyszedł po połowie:D
A kolega wspominał, że po całej akcji uciekł na smoku w kierunku zachodzącego na horyzoncie Jowisza?
j🤬y brokuł że ja nie mam takich przygòd . Muszę zacząć wychodzić z domu 😁
n................e
2024-09-06, 9:26
Pewnie darła mordę do telefonu albo coś sapala to bydło z rosyjskich stepów zwane Ukraińcami nie potrafi się nigdzie zachować jak należy.