Debil, prawdopodobnie naćpany, zaczął dokuczać ciężarnej na przystanku, a kiedy zaczęła go nagrywać podszedł i ją uderzył. A potem nadeszła ukraińska odsiecz...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Podoba mi się jak pod pięknym filmem gdzie typu, rzekomo Ukrainiec, kładzie na ziemie jakiegoś pedałka z loczkami co do baby startuje a pojeby typu @BigLebovsky: @dżonyłojlker: zdołałają zawsze sprowadzić rozmowę do kwestii konfliktu polsko-ukraińskiego.
Albo choroba psychiczna która objawia się spazmami po tym jak pojawi się bodziec pobudzający chorobę , albo głupota i kompletne nie zdawanie sobie sprawy że wyglądacie jak ruskie trolle. Zakładam że trollami od putina nie jesteście bo komu by się chciało włamywać na konta sprzed rozpoczęcia pełnoskalowej wojny.
Albo choroba psychiczna która objawia się spazmami po tym jak pojawi się bodziec pobudzający chorobę , albo głupota i kompletne nie zdawanie sobie sprawy że wyglądacie jak ruskie trolle. Zakładam że trollami od putina nie jesteście bo komu by się chciało włamywać na konta sprzed rozpoczęcia pełnoskalowej wojny.
Ork.Fajny napisał/a:
Podoba mi się jak pod pięknym filmem gdzie typu, rzekomo Ukrainiec, kładzie na ziemie jakiegoś pedałka z loczkami co do baby startuje a pojeby typu @: @: zdołałają zawsze sprowadzić rozmowę do kwestii konfliktu polsko-ukraińskiego.
Synku, coś ci się w główce pomieszało, albo widzisz to co chcesz widzieć, albo próbujesz się odgryźć za to, że w temacie z potrąceniem pieszej, nie zgadzałeś się z moją opinią, że pieszy nie powinien włazić pod koła jadącego auta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie