Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
werther 2016-02-08, 14:40 11
thewhitestar napisał/a:

Przecież każdemu taką kompilację można zrobić... Śmieszne chyba tylko dla idiotów...

O, mamy wyborcę nowoczesnej.

Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.
Zgłoś
Kotliczek 2016-02-08, 14:42 40
Jak Makłowicz
Zgłoś
JarosławTusk 2016-02-08, 14:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 15:14 4
@werther: dokładnie, a nawet jeśli w trakcie wypowiedzi ktoś się zatnie lub zacznie szukać myśli, dużo lepiej jest po prostu zamknąć mordę i zrobić krótką pauzę.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 15:35 1
Cytat:

Ciekawe jakim cudem nowoczesna jest partią która jest druga pod względem poparcia

Bardziej zastanawiające jest to, jakim cudem tak dużym poparciem cieszy się partia pierwsza w rankingach.

Cytat:

Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.

Jak śmiesz? Przecież TA PARTIA to zgromadzenie stuprocentowych patryjotów o intelekcie czystym niczem górska krynica. Widać, żeś lewak, a twój dziadek pewnie służył w Wehrmachcie, albo nawet i w KGB.

Cytat:

O, mamy wyborcę nowoczesnej.

Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.

Cytat:

Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.

Niby masz rację, ale tak z ręką na sercu. Ilu polityków wypowiada się składnie, bez yyyyyy.... eeeee.... i do tego mówi z sensem?

Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Zgłoś
eaz 2016-02-08, 16:07
Wojtek wracaj do siebie.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 16:15 3
Blackhunter napisał/a:

Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.

Mnie na przykład ojciec skutecznie oduczył "eee, yyy" już w dzieciństwie i nie robię tego w ogóle, więc z mojej wypowiedzi byś takiego zlepka nie zrobił. Polecam przyszłym i obecnym ojcom - to bardzo cenna umiejętność i wbrew pozorom wymaga tylko konsekwentnego zwracania uwagi. Potem dziecko zaczyna samo się pilnować i kiedy nawyk raz wejdzie w krew - zostaje na zawsze.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 16:22
putin się nie zapowietrza a medwiediew wcale!
Zgłoś
pika-pikaczu 2016-02-08, 16:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 16:51
nie wiem co się dzieje z sadistikiem... czemu jeszcze nikt nie napisał "r🤬ałbym"...
Zgłoś
tranzystor 2016-02-08, 18:03
Pielgrzymuch napisał/a:

POsłanka swetru intelektem promieniuje[/youtube]

Jedyne dno umysłowe związane z tym kiepsko pomontowanym filmem, to jego autor. Podobny poziom do tego z notariuszem odtworzonym od końca.
Zgłoś
Vampirovsky 2016-02-08, 18:25
Zgłoś
YaPa123 2016-02-08, 19:49 1
niektórzy pewnie wolą mlaskanie zamiast yyy
Zgłoś
robson101 2016-02-08, 21:09
dobra dupa do r🤬ania
Zgłoś
werther 2016-02-09, 10:49
hoszo napisał/a:

@werther: dokładnie, a nawet jeśli w trakcie wypowiedzi ktoś się zatnie lub zacznie szukać myśli, dużo lepiej jest po prostu zamknąć mordę i zrobić krótką pauzę.

To jest jeden sposobów. Ale że ani telewizja ani radio ciszy nie lubi, to innym sposobem na zebranie myśli jest najpierw walnięcie jakiegoś ogólnikowego zdania, banału, czegokolwiek, co można powiedzieć bez głębszego zastanowienia, typu "tak, zgadzam się/nie zgadzam się z tym, jednakże..." i w tym czasie mieć tę sekundę czy dwie na zastanowienie.

Loaloa napisał/a:

Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.

Dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej? Jakieś przyzwyczajenia, wicie rozumicie?

Nie, "nowoczesnej" się nie boję, nie ma czego. W zasadzie nic w niej nie ma nowoczesnego, bo to tylko bankowy nosiciel teczki Balcerowicza, Po-BIS.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem