👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem kilka razy wypowiedzi tej "pani"... Mój 8 letni siostrzeniec, ma więcej oleju w głowie niż ona...
Jakie zgrabne streszczenie całego ponad 7 minutowego wywiadu z tą panią
Biedny dziennikarz, nie dowiedział się nic od tej pani...

Ciekawe jakim cudem nowoczesna jest partią która jest druga pod względem poparcia

Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.

MaszAyahuaskę napisał/a:
Widziałem kilka razy wypowiedzi tej "pani"... Mój 8 letni siostrzeniec, ma więcej oleju w głowie niż ona...
To wyslij go na posła
Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.
Ona słynie z bycia debilem
Ona słynie z bycia debilem

Nie oglądałem całej rozmowy, ale wnioskuję, że z jej treści nic mi nie umknęło.
Przecież każdemu taką kompilację można zrobić... Śmieszne chyba tylko dla idiotów...

yyyy taką do eeee telewizji? yyymm serio?? yyy...
Może zacznijmy tak mówić wszyscy? Śmiesznie to brzmi i wygląda.
Może zacznijmy tak mówić wszyscy? Śmiesznie to brzmi i wygląda.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie