Nexia power....
podpis użytkownika
Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??Cytat:
Malo sadystyczne i wszyscy wyszli calo
No to w sam raz się wpisuje w nowe zasady serwisu...
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
C🤬j z tym c🤬lem co wyprzedzał, niech ginie, tępy sk🤬iel. Patrzcie jak reszta kierowców ogarnęła, wyprzedzany ładnie przyhamował i na pobocze a ten naprzeciwka też bez paniki odbił w bok. Im się należą brawa a nie temu pedałowi, stracił panowanie nad samochodem i powinien owalić gałe jednemu i drugiemu za to, że się trzeźwo zachowali i nie dopuścili do stłuczki/wypadku.
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
@Booooyakasha
jak na klawiaturze grasz to lepiej nie siadaj za kolko, gosc widac ze akurat gral na padzie skoro wyprowadzil
jak na klawiaturze grasz to lepiej nie siadaj za kolko, gosc widac ze akurat gral na padzie skoro wyprowadzil

00;09 - jak by nie skontrował, to by go raczej tak nie zarzuciło

Raz że takim gównem wyprzedza a dwa że jakby doszło do czołowego zdarzenia to z tego gówna by wiele nie zostało -.-
Kompletny brak umiejętności... Brak skilla nadrabia na dodatek ambicjami - nie dobrze dla otoczenia...

Piwo ale dla kierowcy czarnej fury, ten z nexii mógł się wj🤬 w przystanek i zginąć, tępy sk🤬iel.

ej, a skąd kamerzysta wiedział, że zaraz zdarzy się coś takiego? mnie to zawsze intryguje.

widac ze facet prowadzil wszystko bylo wymierzone do ostatniego centymetra ! ;D PERFECT

i wtedy uświadomił sobie że jego haśpel to nie Lamborghini Reventon
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
daewoo nexia rulezzz
z kąt on wziął to gówno , myślałem że już wszystkie zajeździli
z kąt on wziął to gówno , myślałem że już wszystkie zajeździli