K🤬a, wszyscy tylko hejtowac potrafia. Ci ludzie maja mature, zdawali ja lata temu. Myslicie ze za x lat bedziecie pamietac te wszystkie niepotrzebne bzdury?
Ja ni c🤬ja, szczerze to wiedza wyniesiona pare lat temu ze szkoly do niczego mi sie nie przydala, i watpie zeby przydala - wszystko jest oparte na racjonalnym mysleniu i wychodzeniu z roznych sytuacji.
Nie bronie rzadzacych bo czarne dildo im w dupsko za te wszystkie przekrety i niedociagniecia ktore co chwile wychodza na swiatlo dzienne, no ale k🤬a - w wieku 3x lat zrobcie sobie testy maturalne, powodzenia.
Ja ni c🤬ja, szczerze to wiedza wyniesiona pare lat temu ze szkoly do niczego mi sie nie przydala, i watpie zeby przydala - wszystko jest oparte na racjonalnym mysleniu i wychodzeniu z roznych sytuacji.
Nie bronie rzadzacych bo czarne dildo im w dupsko za te wszystkie przekrety i niedociagniecia ktore co chwile wychodza na swiatlo dzienne, no ale k🤬a - w wieku 3x lat zrobcie sobie testy maturalne, powodzenia.
podpis użytkownika

Piwo za Beatę mieszka trzy domy dalej ale pocisk mam z niej nieziemski

P🤬lony wiesniak Agent Tomek czy on wam nie przypomina tego "gangstera " z chlopaki nie placza ?

c🤬j tym k🤬om w pyski ale podkład muzyczny jak najbardziej mi się podoba:) Farben Lehre , pomimo wk🤬iającej nazwy bardzo dobrą muzykę robią

Jestem ciekaw ilu sadoli by bez korzystania z gugla odpowiedziało kiedy Polska weszła w UE lub kiedy był rozbiór.... i byłaby to liczba raczej daleka od gugola
podpis użytkownika
"śmierć, ból i cierpienie to kwestia przyzwyczajenia"
@Zembowy Wruzek
Ale oni ich k🤬a nie pytają o dokładny przebieg Bitwy pod Azincourt, tylko o podstawowe rzeczy, które każdy Polak, prawy czy lewy powinien znać! W sumie to wiedza na poziomie egzaminu gimnazjalnego jest.
Ale oni ich k🤬a nie pytają o dokładny przebieg Bitwy pod Azincourt, tylko o podstawowe rzeczy, które każdy Polak, prawy czy lewy powinien znać! W sumie to wiedza na poziomie egzaminu gimnazjalnego jest.

Elbi napisał/a:
Każdy urzędnik na wyższym państwowym stołku powinien przechodzić testy na inteligencję w celu odsiewu takiego dna intelektualnego jak w tym filmiku. Kto na to coś głosuje?
Odróżniasz mośku iloraz inteligencji od wiedzy nabytej ?
jestę ż🤬dę napisał/a:
c🤬j tym k🤬om w pyski ale podkład muzyczny jak najbardziej mi się podoba:) Farben Lehre , pomimo wk🤬iającej nazwy bardzo dobrą muzykę robią
![]()
Trzeba być poj🤬ym żeby czegoś takiego słuchać.

Tylko Grabarczyk się wybronił. Pytania nie były trudne, koleś nie kazał w pamięci obliczać całki eliptycznej, a pomimo to większość "wybrańców" nie błysnęła wiedzą. Po takim polskim Dżejmsie Błądzie nie spodziewałem się niczego sensownego, ale Napieralski to doj🤬 na całej linii. Najbardziej jednak wk🤬iła mnie wypowiedź Żelichowskiego - tak wygląda arogancja spowodowana ponad dwudziestoletnią kadencją przy korycie.

No i wreszcie jakaś miła nuta na podkład bo już sie bałem ze tu same łyse oszołomy przesiaduja

Ciekawe kiedy Pani Szydło postara się o zwołanie komisji śledczej w celu zweryfikowania prowokacji.