Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
murzynolatino 2013-05-14, 19:32
Pff i to ma być (z definicji) elita, kwiat polskiej inteligencji? Całkowicie się zgadzam z @sługaSzatana, on ich pyta z podstawowej wiedzy, a już na te pytania z historii Polski każdy Polak powinien odpowiedzieć. Ale niee po co nam to, lepiej powiedzieć, że to nie potrzebne nikomu i żyjemy dalej, już niedługo pod sztandarem Federacji Unii Europejskiej. Hołota jest już na tyle otumaniona, że im to powoli bez różnicy. Ciekawe czy będą później pamiętali datę powstania Federacji

PS. K🤬a jeszcze dalem browara nie temu co chciałem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 19:46
ale pryszczaty ryj ma ten koles
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-14, 19:51
Na "to" idą nasze podatki

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 20:04 4
k🤬a jakie buraki odpowiedzi na poziomie gimbazy z niedawnych filmików o testach gimbazjalnych, nie wiem nie znam się zarobiony jestem...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 20:10 2
Zembowy Wruzek napisał/a:

K🤬a, wszyscy tylko hejtowac potrafia. Ci ludzie maja mature, zdawali ja lata temu. Myslicie ze za x lat bedziecie pamietac te wszystkie niepotrzebne bzdury?

Jakie k🤬a niepotrzebne bzdury??
Oni do c🤬ja nawet nie wiedzą kiedy kraj, którym rządzą wszedł do UE, kiedy był rozbiór, konstytucja itp...chrzestu Polski pewnie tez by nie wiedzieli.
Zgłoś
mia 2013-05-14, 20:14 2
Jaki wstyd!!! Kompromitacja k🤬a, a największy prostak to Żelichowski stary dziad!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 20:24
Boże słodki!
Wiecie, co jest najgorsze? Że to nie jest prowokacja i prawdopodobnie nie musieli długo szukać debili na materiał do tego nagrania.
Zgłoś
mazin 2013-05-14, 20:25 2
Żałosne, durne pały, które decydują o naszym losie, podatkach, ograniczeniach prędkości i refundacji leków.
Przychodzi do mnie od czasu do czasu listonoszka, kiedy przynosi paczkę. Prosta kobieta, chyba ma maturę (choć jej o to nie pytałem), ale zdawała ją, jak sądzę, jakieś 35 lat temu. Czasem chwilę posiedzi i pogadamy. Założę się o co chcecie, że odpowiedziałaby na wszystkie te pytania. Jest oczytana, interesuje się wieloma rzeczami, a zawodowo zajmuje się roznoszeniem listów i paczek, a takie buraki jak Żelichowski, przygłupy jak Schetyna i dębowe tłuki jak Szydło zarabiają tak ze sto razy tyle co ona.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-05-14, 20:34
zielak300 napisał/a:

Trzeba być poj🤬ym żeby czegoś takiego słuchać.

Trzeba byc poj🤬ym zeby negowac czyjs gust muzyczny.

podpis użytkownika

Zgłoś
!Timon 2013-05-14, 20:42 3
Znajomość dokładnych dat sprzed XX wieku jest totalnie zbędna nawet dobrze [ale nie pod kątem historycznym] wykształconemu człowiekowi. Wystarczy dokładność 1 czy 2 połowa i którego wieku. Szalenie istotny jest natomiast KONTEKST zdarzeń.
Każdy inteligentny Polak powinien bez problemu wymienić przynajmniej 3-4 przyczyny rozbiorów Polski, reakcje państw ościennych [tak tak - europa zachodnia wessała nas w dupsko na długo przed 1939...]

Wielkiej różnicy nie ma czy ktoś pamięta, że I rozbiór był w 1772, 1762 czy powie, że był 1778.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 20:46 5
Agent Tomek śpieszył się na misję.
Zgłoś
ARPU 2013-05-14, 21:01 1
Inoquez napisał/a:

Powinni Grodzkiego z wychowania do życia w rodzinie przePYTAĆ

Chyba grodzkie
Zgłoś
piogo27 2013-05-14, 21:07
U polityka na wysokim szczeblu nie liczy sie wiedza tylko to że kiedyśtam był gdzieś o właściwym czasie i miejscu ;d
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-14, 21:07 2
Cytat:

konstytucja itp...chrzestu Polski pewnie tez by nie wiedzieli.

Cytat:

chrzestu

To żeś doj🤬 do pieca
Zgłoś
korinogaro 2013-05-14, 21:15 1
Na dacie rozbiorów sam bym się przejechał. Zawsze historii uczyłem się jako związku przyczynowo skutkowego wydarzeń, a nie jako zbioru ich dat. Chociaż chrzest Polski bym wiedział kiedy był;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie