a dokładnie nie odpowiadają...
I teraz się przyznawać który z was na nich głosował!
Konto usunięte
2012-04-01, 16:04
@scotpila:
no, najlepiej cisnąć po PiSie, który jako jedyny cokolwiek zrobił i głosować na Palikota, jak każdy debil widzi, że to po prostu drugi Tusk.
up
pingwiny nie występują w Polsce.
Konto usunięte
2012-04-01, 16:05
Cytat:
Obecny lider Ruchu Palikota jeszcze jako poseł PO brał udział 27 kwietnia 2006 r. w sejmowym głosowaniu nad nowelizacją ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Nowelizacja zaostrzyła górną granicę kary za uprawę narkotyków, w tym konopi (z 2 do 3 lat więzienia), zwiększyła także wymiar kary za posiadanie znacznej ilości środków odurzających lub substancji psychotropowych (z 5 do 8 lat więzienia).
niezalezna.pl/19448-ujawniamy-palikot-chcial-wiezienia-za-narkotyki
Konto usunięte
2012-04-01, 16:06
Trzeba być jebnietym zeby głosować na lewacka partie stworzoną pod publike na czele z kolesiem ktoremu po 2 latach zmienily sie poglądy. Pedały j🤬e
Wiem ale nie powiem
Konto usunięte
2012-04-01, 16:11
january90 napisał/a:
Trzeba być jebnietym zeby głosować na lewacka partie stworzoną pod publike na czele z kolesiem ktoremu po 2 latach zmienily sie poglądy. Pedały j🤬e
lepiej byc pseudo zdrowym, aby glosowac co wybory na tych samych je... zlodziejaszkow, ktorzy po 5 razy zmieniali partie, aby tylko byc przy korycie.
Ja glosowalem na Palikota, nie wstydze sie tego powiedziec. A jesli mysliscie ze zrobilem to tylko i wylacznie na jego plany na legalizacje to jestescie prosci umyslowo. BO dam sovie reke uciac ze nie znacie nic poza tym punktem jego programu...
skoro są od edukacji, gospodarki itd to do k🤬y nędzy powinni to wiedzieć bo to ich zasrana, zaj🤬a praca.
dirty_pig napisał/a:
stawki vatu w budownictwie co k🤬a interesuje jakiegos posla jaka jest stawka jak on nie ma nic wspolnego z budownictwem. idiotyzm
Taa a ten vat to ustala moja ciocia? Weź ty się klupnij w łeb synek... Wszystkich polityków do gazu... tylko trudno będzie zebrać te k🤬y w jednym miejscu, zawsze któregoś nie ma, a może raczej rzadko który jest na wiejskiej...
Taaaa wszyscy po wyborach lubią nabijać się z polityków. A w ogóle co polityków interesują pewne aspekty, z którymi nie mają nic wspólnego, to tak jakbyś zapytał doktora fizyki jakie mamy parki narodowe w Polsce oraz jakie żyją u nas gatunki będące na wyginięciu( po co mu to wiedzieć?). Nie jestem za żadną partią bo tam wszyscy są siebie warci, najlepiej wszystkich zamknąć w jednym pomieszczeniu i odpalić kilka granatów w środku, ale po jaką cholerę starać się robić idiotów z idiotów?
Konto usunięte
2012-04-01, 16:31
tentypluk napisał/a:
K🤬a jak jedynym kryterium wyboru przy urnie było to czy są za legalizacja czy nie to może lepiej zostań w domu.
no przecież siedze...
Konto usunięte
2012-04-01, 16:38
Cóż, ja bym nie odpowiedział na większość pytań. Poseł też człowiek. Od odpowiadania na pytania są eksperci, posłowie są od podejmowania decyzji na podstawie ekspertyz.
Konto usunięte
2012-04-01, 16:45
Było na Nową Prawicę głosować k🤬a ? Było ?! Zaraz mi jakiś wyskoczy, że Korwin beee. Tak wiem to, nie jestem żadnym fanboyem zapatrzonym w jedynego wodza. Ale jak ktoś mi pieprzy, że Palikot był jedyną alternatywą dla tego p🤬lnika to mnie krew zalewa ;] Co wam w TV zasugerują to zrobicie. Teraz zamiast młodych, wykształconych, ambitnych i wiernych swoim ideałom ludzi macie w sejmie bande karierowiczów z pedałem i babą z k🤬sem na czele.
Mam czyste sumienie głosowałem na KNP a co do wyborców palikota to was pozdrawiam świetna obsada pedały i baba z fiutem.
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Konto usunięte
2012-04-01, 16:56
Mimo ze jestem w ruchu przyznaje ze nie zablysneli zbytnio .....bo na czesc pytan to nawet ja znalem odpowiedz ..