👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@scotpila:
no, najlepiej cisnąć po PiSie, który jako jedyny cokolwiek zrobił i głosować na Palikota, jak każdy debil widzi, że to po prostu drugi Tusk.
no, najlepiej cisnąć po PiSie, który jako jedyny cokolwiek zrobił i głosować na Palikota, jak każdy debil widzi, że to po prostu drugi Tusk.

Cytat:
Obecny lider Ruchu Palikota jeszcze jako poseł PO brał udział 27 kwietnia 2006 r. w sejmowym głosowaniu nad nowelizacją ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Nowelizacja zaostrzyła górną granicę kary za uprawę narkotyków, w tym konopi (z 2 do 3 lat więzienia), zwiększyła także wymiar kary za posiadanie znacznej ilości środków odurzających lub substancji psychotropowych (z 5 do 8 lat więzienia).
niezalezna.pl/19448-ujawniamy-palikot-chcial-wiezienia-za-narkotyki

Taaaa wszyscy po wyborach lubią nabijać się z polityków. A w ogóle co polityków interesują pewne aspekty, z którymi nie mają nic wspólnego, to tak jakbyś zapytał doktora fizyki jakie mamy parki narodowe w Polsce oraz jakie żyją u nas gatunki będące na wyginięciu( po co mu to wiedzieć?). Nie jestem za żadną partią bo tam wszyscy są siebie warci, najlepiej wszystkich zamknąć w jednym pomieszczeniu i odpalić kilka granatów w środku, ale po jaką cholerę starać się robić idiotów z idiotów?

Cóż, ja bym nie odpowiedział na większość pytań. Poseł też człowiek. Od odpowiadania na pytania są eksperci, posłowie są od podejmowania decyzji na podstawie ekspertyz.

Mam czyste sumienie głosowałem na KNP a co do wyborców palikota to was pozdrawiam świetna obsada pedały i baba z fiutem.

Mimo ze jestem w ruchu przyznaje ze nie zablysneli zbytnio .....bo na czesc pytan to nawet ja znalem odpowiedz ..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie